Şimdi Ara

Creative ZVM:30 Kılıf Topici (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
1
Favori
19.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar pekı bu slıkon koruma kılıfı alan varmı ıcınızde...

Orjinalden alıntı: quetm

arkadaslar pekı bu slıkon koruma kılıfı alan varmı ıcınızde...

kullananlar ark lar var. önceki sayfalara bakarsan görürsün. ben de alıcam ama karar veremiyorum.

Orjinalden alıntı: wq

ark lar touch pad e uygulayınca bse yi, duyarlılık kayboluyo mu yoksa hiç bi fark olmuyo mu? teşekkürler

bende bir sorun olmadı...zaten touch pad in hassasiyetini ayarlayabiliyorsunuz..
    .........................................................quetm
  • Ben BSE uyguladım ve çok memnunum ama alet ayakta duramadığı için ayaklı silikon kılıf almayı düsünüyorum.Mesela otobüs ya da trende seyehat ederken klip izlemek kılıf sayesinde eziyet olmaktan çıkacaktır.
    Sizce ayaklı kılıflardan en iyisi hangisidir, fiyat cok önemli değil ama kaliteli bir kılıf tavsiye ederseniz sevinirim.
  • silicon skin case al bende ondan var hem ekran koruyucu hem arka dyanak hemde bel klipsi çıkabiliyor ki kullanmya başlayınca bunu ne kadar önemli olduğunu anliicaksın çnkü ev içi kullanımda bunların üçünede ihtiyacın olmiicak deri tiplerde bunlar sabitler çünkü

Orjinalden alıntı: Tauron

Ben BSE uyguladım ve çok memnunum ama alet ayakta duramadığı için ayaklı silikon kılıf almayı düsünüyorum.Mesela otobüs ya da trende seyehat ederken klip izlemek kılıf sayesinde eziyet olmaktan çıkacaktır.
    Sizce ayaklı kılıflardan en iyisi hangisidir, fiyat cok önemli değil ama kaliteli bir kılıf tavsiye ederseniz sevinirim.

Otobuste ya da trende ayakta durabileceği bir zemin ne olacaki hadi trende oldu diyelim otobüste minibüste imkansız, zaten yer bulmakda ayrı bir mevzu :)
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Otobuste ya da trende ayakta durabileceği bir zemin ne olacaki hadi trende oldu diyelim otobüste minibüste imkansız, zaten yer bulmakda ayrı bir mevzu :)

Emre kabul ediyorum kötü bir örnekti ama ben şehirlerarası yolculuk esnasında hani koltuk arkasındaki yeme-içme için ayrılan portatif nesne varya işte ondan bahsediyordum, oraya koyup izlenebilir diye ama halen aklına yatmadıysa benim kıl bir adam olduğumu farzet, o zaman mantıklı olabilir.
    Bu arada ayaklıklı ve kaliteli kılıf için seçenekleri çoğaltabilirseniz sevinirim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Emre kabul ediyorum kötü bir örnekti ama ben şehirlerarası yolculuk esnasında hani koltuk arkasındaki yeme-içme için ayrılan portatif nesne varya işte ondan bahsediyordum, oraya koyup izlenebilir diye ama halen aklına yatmadıysa benim kıl bir adam olduğumu farzet, o zaman mantıklı olabilir.
    Bu arada ayaklıklı ve kaliteli kılıf için seçenekleri çoğaltabilirseniz sevinirim...

• 75 Cent e Silikon Kılıf

ebay link

arklar bunun $ 8 lık case lerden farkı var mıdır? ne biliyim bu kadar ucuz olunca insan bi kıllık arıyo işin içinde. bi de şimdiye kadar gördüğüm en güzel silicone case 3. sayfada gördüğüm pdaden clear rengindeki case. ama linkte bi sorun var. pdaden i ebay e yazdığımda 0 sonuç çıkıyo. satın alabiliceğimiz bi adres bilen var mı?

• resimde seninde gördüğün gibi touch pad kapalı bu en çok kullanacağın kısım bunun açık olan bi modelini bulmalısın ebay'de onlarca var ayrıca bunda cihazı dik tutmak için kullanılan aparat yok ve en önemlisi ekran pvc gibi bir maddeyle sabitlenmiş (yanılıyormuyum) bunlar çok çabuk çizilen materyaller (pvc) bir süre sonra mp3 dinlerken gerekmeyebilir ama video izlerekn sorun olacaktır bence bir kez daha düşün

Orjinalden alıntı: kcekmen

resimde seninde gördüğün gibi touch pad kapalı bu en çok kullanacağın kısım bunun açık olan bi modelini bulmalısın ebay'de onlarca var ayrıca bunda cihazı dik tutmak için kullanılan aparat yok ve en önemlisi ekran pvc gibi bir maddeyle sabitlenmiş (yanılıyormuyum) bunlar çok çabuk çizilen materyaller (pvc) bir süre sonra mp3 dinlerken gerekmeyebilir ama video izlerekn sorun olacaktır bence bir kez daha düşün

sanırım haklısın touchpad açık olanlara bakıcam. ayaklık olmassa olmaz değil bnm için. öndeki pvc çiziliyor demişsin de çoğu ya yumuşak pvc ya da sert plastik değil mi bunların? önerin varsa link koyar mısın?
  • Estagfurullah yaw,
    Ben sadece bazen belkide çok kullanmayacagımız bir şeyi sırf istediğimiz için alıyoruz ya onun için iyi düşündün mü manasında belirtmek istedim yoksa almak istiyorsan elbette alabilirsin
    quote:

Ben BSE uyguladım ve çok memnunum ama alet ayakta duramadığı için ayaklı silikon kılıf almayı düsünüyorum.Mesela otobüs ya da trende seyehat ederken klip izlemek kılıf sayesinde eziyet olmaktan çıkacaktır.
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Emre hocam ben muhabbet olsun diye yazdım zaten ama bazen harbiden de kıl biri oluyorum o ayrı.
    Neyse bilmem inanırmısınız arkadaşlar ama hakkaten şu vajanın olağanüstü kılıflarından bir tane edineyim diye düsünüyordum (http://www.vajacases.com/Vaja/catalogo.nsf/SelProdsEN/bcr061ik_2 ) derken 350YTL verdiğim aletin kılıfı için 150-200YTL vermenin manasız olduğunu düşünmeye başladım ama adamlarda yapmış be....
    Sonuca gelirsek kılıf için 100ytl ayırdım ama şimdi de kaliteli kılıf yok piyasada yani illa 15-20$lık silikon kılıfa mı talim edeceğim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 10 Ekim 2006; 11:47:33 >

• creative zen vision m silikon kılıf

yılmaz önerin için teşekkürler. yalnız hem kroo da hem de bu üstteki kılıfta ki ben üsttekini de çok beğendim, ekran koruyucunun ekranla temas ettiği yerde herhangi bişi yok. bse var gerçi ama bu ekranın çizilmesine yol açabilir. alan ark lar bse alıp 2 sini beraber uygulayın, garanti olsun.

üsttekini alıcam galiba. renk olarak da ya clear ya buz mavisi rengi olabilir. 2 side güzzel gözüküyo.

• Değerli arkadaşlarım afedersiniz ama para havuzunda bile yüzüyor olsanız bir kılıfa 70 $ vereceğinizi düşünmek bile istemiyorum lütfen böyle birşey yapmayın yazık günah yani
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.