Bildirim
Creative Zen X-FI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Audio Technica R70X, yaklaşık 300 liralık Grado SR60e'den yaklaşık 3 kat iyi. En azından ben o kadar netlik farkı algılıyorum. Acaba Grado PS2000e nasıldır? Meraklar içerisindeyim. Hayat hedeflerimden biri de Sennheiser Orpheus'u 1 saatliğine kiralamak. ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turbofacia
Audio Technica R70X, yaklaşık 300 liralık Grado SR60e'den yaklaşık 3 kat iyi. En azından ben o kadar netlik farkı algılıyorum. Acaba Grado PS2000e nasıldır? Meraklar içerisindeyim. Hayat hedeflerimden biri de Sennheiser Orpheus'u 1 saatliğine kiralamak. ;)
Ne tarz dinliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
quote:
Orijinalden alıntı: turbofacia
Ne tarz dinliyorsun
Genelde Rock ağırlıklı. Zaman zaman metal, blues, soul, klasik, elektronik ve diğer bir kaç tür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X