Bildirim
CREATİVE ZEN Neeon 512MB
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.asia.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=2&Product_Name=ZEN+Neeon+512MB%2F+1GB%2F+2GB&Product_ID=14327&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=38&y=8
bu sayfadan 2.sıradaki firmware iyükleyceksin 23 mart 06 da release olan 1,75 mb boyutunda bir dosya
-
tamam tşk ler bunda sadece radyomu aktif oluyor yoksa türkçe halede geliyormu? -
SADECE RADYO AKTİF OLUYOR?
DİLE BAKMAK AKLIMA GELMEDİ BELKİ O DA VARDIR,
EXE Yİ ÇALIŞTIR ORDA BİR BÖLÜM OLACAK O KISMI DA SEÇECEKSİN UNUTMA -
çok saol arkadaşım ne diye bir bölüm olacak yanlış bir iş yapmaktan korkuyorum senide sorulara boğdum ama kusura bakm a artık!!! -
YOK YAW KORKMA ZATEN SEÇİLEBİLECEK TEK BİR SEKME VAR ORDA ONU İŞARETLİCEN -
ok çok saol akşam eve gittiğimde hemen denicem... -
RİCA EDERİM NE DEMEK -
kendı sıtesınde hepsı var zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-
kendı sıtesınde hepsı var zaten
ben tr sitesini inceledim ama birşey bulamadım sanırım başka ülkelere ait sitelerde var grcim adlı arkadaşın vermiş olduğu link başka bir ülkeye ait site yinede araştırıyorum bu arada fm radyo açıldı arkadaşıma tşk ler... şimdi sıra dili türkçe yapmaya geldi onu araştırıyorum... -
radyo oluyor ewet bizzat denedim we calişiyor fakat turkce olmadi gerekte yoktu zaten :D -
gerek yok ama olursada iyi olur dimi radyo süper çalışıyor -
türkçe menu olmuyor.sadece radyo gelir.aslinda radyo yu acip acmamak da tartişilir.ben de 1 gb lik var.istanbul un göbeginde olmama ragmen radyo berbat cekiyor ayrica ,kullanimi ad acayip bayiyor.örnegin 15. istasyondan 30. ya gecmek için aradaki 15 istasyonu dinlemen gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 28 Nisan 2007; 1:03:07 > -
ben denizlideyim arkadaşlar 512 mb olanın radyosunu açtım mükemmel çekiyor kanalları hiç bir sorun yok. -
Merhaba
Ben de yeni aldim mp3 calarimi. Ben nasil radyo yukleyecegimi anlamadim. Bu konulardan pek anlamam da. Birisi yardimci olabilir mi? Simdi yukarida verilen linki tikladim ve kurulumu pc me yukledim. Onu mp3 calarima aktardim. Hata verdi... Simdi ne yapayim? -
Ben hallettim meselemi... Zaten kimse de yardim etmeyi dusunmuyordu galiba :) neyse cok sevdim ben bunu; pembe. Merak ettim herkese pembe mi geliyor yoksa ben pembe istedigim icin mi pembe geldi. Ben internetten aldim da. -
Nasıl yani yaa bunun orjinalinde RADYO YOKMU? -
hyr yok gumruk wergisi ws actirmamişlar işte 512 lik modellierin hepsinde arka rengi pembe mi bordo mu :d herneyse o renkten fena diil ya rengi .dier 1 gb modelinde mawi 2 te gri ydi sanirim nyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 5 Mayıs 2007; 9:50:01 > -
evet rengi mor gibi birşey 512 liklerin hepsi öyle ya işimizi görsünde rengi mor olsun varsın... -
slm arkadaşlar ağağıdaki linkten zen neeon 512 mb DAP-FLOO28 model creavite marka mp3 çaları güncelleyerek radio özelliğini ekleye bilirsiniz ...
http://dapjukebox.altervista.org/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=286
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- sony wf-c710n
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi oyuncu kulaklığı
- ipod touch 8. nesil
- bim honor tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X