Şimdi Ara

CREATIVE ZEN NANO PLUS HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mp3 playerı almak istiyorum fakat hiçbir yerde klasörlendirme özelliği var mı diye öğrenemedim. Eğer biliyorsanız lütfen yazın.

Ayrıca bu mp3 çaların artı ve eksi yönlerini söylemek isterseniz açığım. klasörlendirme özelliğinin olması benim için çok önemli...

Kullananlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakit kaybı -- 31 Ağustos 2006; 9:06:46 >

• ben kullanıyorum.
    evet klasör olayı var. yani eğer bilgisayara takınca içine şarkıları klasör klasör atarsam mp3 çalarda da klasörler halinde görünür mü diosan, ever klasörler halinde görünüo. ama playlist yapamıosun veya şarkıları liste haline görmek gibi bi imkan yok.
    onun dışında zen nano plus'ın büyük bi eksisi için şu konuya bakabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_9003315/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

ben kullanıyorum.
    evet klasör olayı var. yani eğer bilgisayara takınca içine şarkıları klasör klasör atarsam mp3 çalarda da klasörler halinde görünür mü diosan, ever klasörler halinde görünüo. ama playlist yapamıosun veya şarkıları liste haline görmek gibi bi imkan yok.
    onun dışında zen nano plus'ın büyük bi eksisi için şu konuya bakabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_9003315/tm.htm

teşekkür ederim aklıma başka şey takılırsa yine sana sorarım.

• NERDEN ALIĞINI SORABİLİR MİYİM İSTANBULDAYSAN? MEMNUNMUSUN ÜRÜNDEN?

ALICAM AMA KARARSIZ KALDIM PİŞMAN OLUR MUYUM DİYE?
  • doğubanktan aldım :) alt kattan
  • garanti belgeli olsun istiyorum :D var mı bildiğin bi yer ya da nasıl bulurum. bu arada üründen biraz daha bahseder misin? memnun musun? yanında bir de güzel bir kulaklık almak istiyorum ayrıca..
  • ya veriolar garanti belgesi ama sonuçta doğubank 'tan aldığın bi mala ne kadar servis imkanın olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.gittigidiyor.com sitesine bakmanı tavsiye ederim cihazların garantisi bulunmuyor fakat oldukça uygun fiyata son derece güvenli satıcılardan alma imkanına sahipsin bende aldım tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 2 Eylül 2006; 15:15:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.