Şimdi Ara

Creative Zen M300 Nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aletin ilk şarj süresi ne kadar olmalı ?
  • fantomasds kullanıcısına yanıt
    dostum öncelikle paylaşımın için teşekkürler. bu ürün bende de var zor bela creative'in kendi sitesinden çalma listesi oluşturdum. tekrar oluşturmaya kalkınca sorun oldu. çalma listesi gözüküyor ama içeriği boş diyor. bu konuda daha tecrübeli olduğuna inanıyorum. beni aydınlatırsan sevinirim.
  • Bu alette dahili hafızasındaki şarkıları seçmek kolaydır. Müzik -->tüm parçalar dediğinizde daha önce şarkı listesi oluşturduğunuz tüm şarkıları görürsünüz. HArici bellekteki şarkıları bu yöntemle göremezsiniz.
    İlk şarjda ben 18 saat yaptım abarttım biraz herhalde 12 saatlik şarj yeterli olacaktır.
    Şarkı listeleri hazırlanırken Türkçe karakterli isimler vermeyin. Best of Topaloğlu yanlış bir isim, Best of Topaloglu doğru isim. Liste isimlerinin arasına -_ )[.,; gibi ifadeler de koymayın.
    VLC ile şarkı listesi oluşturmak.
    1-Cihazı takın pcye.
    2-Dahili hafızada kutuphane (size kalmış muzikmerkezi de olabilir. ) bir dosya oluşturun.
    3-Kutuphanenin içine tsm sanat diye bir dosya oluşturun.
    4-tsm sanat müziği şarkılarını pcden buraya atın. Şarkı isimlerini kontrol edin Türkçe karakter -_ )[.,; gibi ifadeler olmasın isimlerde.
    5-VLC medya playeri açıp TSM Sanat kalsörü içindeki şarkıları seçip sürükle bırakla vlcye taşıyın.
    6-VLCde ortam-->Oynatma listesini dosyaya kaydeti seçin. Açılan pencerede dahili hafızadaki playlist dosyasını seçin. Yukarıda hususlara dikkat ederkek isim oluşturun. Dosya uzantısını da m3u olarak seçin.Kaydedin.
    7-Sıkıntı yaşamamak için daha önce playlist de olanlardan farklı bir isim seçin. Mesela yaz hitleri diye bir kaydınız var. Tekrar yaz hitleri dediniz. Alet çalışırken takıldı resetlediniz alet eskiden aldığı yedekte kalan yaz hitleri dosyasını alır. Sizde ne oluyor ya diye kalakalırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.