Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarından nasıl convert edersen o büyüklükte olur ben izliyorum gayet güzel aletten ayarını yapamazsın...
  • Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum Zen 4gb Radyosuz modeli. Aldığım gibi FW güncellemesi yapmıştım bu güne kadar hiç bir sorun çıkartmadı süper bir alet yanımdan ayıramıyorum resmen. Arkadaşım İpod Nano 1gb kullanıyordu bir önceki versiyonlardan. Onunla Zeni karşılaştırdık İpod'un sadece Dpad i daha iyi geldi bana onun dışında hem ekran boyutu olarak hem ses kalitesi olarak Zen ezdi İpod'u. Kendi kulaklığı çok kaliteli değil. Ben Creative EP630 aldım birlikte kullanıyorum çok memnunum ses kalitesinden ve ses yalıtımından. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • uzun zaman oldu buraya yazmayalı:)

evde 2 tane zen var 1 i radyolu 2 sene oldu,öbürüde radyosuz sorunsuz olarak kullanıyoruz kendi zenimde cx300 kullanıyorum memnunu tek skntm conver ettigm videoları direk atmıyo kendi tekrar ayarlıyo. .
  • uzun zamandır bu aletle ilgili başlıkları okuyorum
    32GB a kadar SD desteği, radyosu, ses kaydıyla güzel birşey
    fakat şu beyaz ekran, kara ekran, kilitlenme gibi sorunları okudukça biraz kötü gözükmeye başladı gözümde

4GB olanı
    şuan hepsiburadada Havale ile 217,74 TL
    eskişehir media marktta ise 290lira civarı
    ve aynı zamanda şuan iPOD 4. Nesil 8GB 300 lira

şu an bir tereddüt içindeyim
    acaba 8gb arttırılamayan radyosuz ipod mu
    arttırılabilir radyolu fakat çeşitli sorunlar getiren creative zen 4gb mı?

Creative i seçtim diyelim herşeye rağmen
    HB dan mı alsam sorun çıkınca geri postalamasıyla fln uğraşmak mı
    yoksa biraz daha para verip ayağımın dibindeki yere sorun çıkınca götürmek mi ?

Kullananlardan yardım rica ediyorum.
  • 4gb radyolu modelini ilk cıtığında almıştım işte nerdeyse 2 sene olcak.. arkadaşım gibi oldu.. bunca zamandır 1 yada 2 kere restart yaptım. verdiğim parayı sonuna kadar haketti.
  • video sorununu çözen varmı?
    (videolarda son 5-6 saniyesini izletmeden bitiriyor)
    son firmware yüklü ama düzelmedi :S
  • benim zen 4 gb sorunsuz çalışırken bugün şarj etmek için takınca sadece mavi ışık yandı ekran açılmadı, resetlayınca da şimdi ışık sürekli yanıp sönüyor ama hala açılmıyor. ne yapmam lazım?
  • zamanında çok üstünde durmuştum çok kazirmatik bir alet ama başkasında karar kıldım. alanlara hayırlı olsun. creativinin ses kalitesi zaten tartışma götürmez.
  • creative in ekran kararması takılması gibi sorunları yaşamamak için ipod nano 4g 8GB modelini aldım
    gayette memnunum iyki creative almamışım
  • arkadaşlar konuda daha önce konuşulmuş ama ben beceremedim bende de creative zen 4 gb var ama albüm kapaklarını koyamıyorum bazı şarkılarda kendiliğinden var, ama çoğunda yok ve çok sinirimi bozuyor. bunu nasıl çözücem yardım edersenin çok sevinirim .
  • arkadaşlar bana mp3 player hediye gelecek almanyadan ama benim seçmem istendi.

3 alet var ben size hepsi burada linki vereyim.

creative zen 8gb-66 euro ---223,22 TL 4gb fiyatı hepsiburada da

philips aria 4gb-61 euro ---181,44 TL hepsiburada fiyatı

iriver e100 4gb-59 euro ---293,84 hepsiburada fiyatı

philips biraz daha yeni üretim sanırım tek çekincem creativenin baya bi eski teknoloji olması,iriver de 2008 de sunulmuş.

hangisini tercih etmeliyim. sorularıma pek cevap alamıyorum açıkcası...

philipsi zaten eledim de yine de seçenekler arasına koydum.

önemli olan benim için pil ömrü ve ses kalitesi. ön planda ses kalitesi. iriverden övgü ile bahsediyorlar ama e100 o kadar başarılı değilmiş zannedersem.

siz ne dersiniz?
  • Ben Creative Zen'den memnunum ama Iriver'in kalitesi de ortadaBence video oynatma özelliklerini de hesaba katarsan Creative öne çıkar.
  • video seyretmeyeceğim ben.
    almanyadan gelecek creative baya problemli galiba. o riski göze alamam..

peki bu cowon iaudio 7 nasıldır acaba?4 gb 64 euro.muadilleri 30 küsür euroyken bu kadar paraya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orjinalden alıntı: dirgen

ok. kolay gelsin. bu arada herkesin bayramını kutluyorum.

size de iyi bayramlar ve tesekkurler.
    nedeni neymis tam anlamadim ama yaptim,
    creative zen media explorer kullandim,

hangileri kesin gerekli bilmemek le beraber soyle yapinca kesin oldu;

**album ismi ve sanatci ismi ayni olacak.
    **folder.jpg gizli dosya yapilarak ilgili klasore konulacak.
    **ilgili klasor zen media explorerla playerimizin icine atilacak.

EDIT: 2 kere atmisim..
    ama sil nerde ki bulamiyorum! :)

usta bu dediklerini yapmaya çalışltım ama mesela albüm kapağını gizli dosya yapıp creative media explorer la atmaya çalışırken
    bir mesaj görülüyor ve do you want to transfer pictures diyor yes diyince normal fotoğraflar arasına atıyor bu işi naıl halletcez

• arkadaşlar bendede creative zen 4gb var menülerdeki tv seçeneği ne işe yarıyor ve bu makinaya internetten eklenti vb. gibi şeyler yapabiliyormuyuz.
  • Bu alet hafıza kartındaki şarkıları karışık çalma modunda neden görmüyor? Dahili hafıza için Müzik bölümüne, hafıza kartındaki parçalar için menüden hafıza kartı moduna gitmek zorunda kalıyorum. Cowon D2'de karışık çalma seçeneği vardı. Bunda nasıl yaparız onu?
  • Dostlar tek bır soru hafıZA KARTINDAKI VE KENDI HAFIZASINDAKI SAKILAR AYRI AYRI GORULUYOR GIBI BIR ŞEY HATITLIYORUM GÜNCELLEMELERDE BU DURUM DUZELTILDIMI ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 29 Kasım 2009; 12:28:49 >
  • merhaba arkadaşlar . Hemen hemen tüm sayfalara bakmaya çalıştım ama sorunun çözümünü tam olarak bulamadım . Daha önce başına bu firmware problem hatası gelip de düzeltmiş arkadaşlardan ricam tam olarak anlatabilir mi ? şimdiden teşekkürler
  • bu aletin sesi sansa clipten iyimidir almaya değer mi ve 2 gb olanı kaç gb sd destekliyor 32 var mı
  • bendede sıfırı var kutusunda creative zen 4gb
    200tl den verebilirim
    8gb ise :300 tlden veririm
    tel:0536 323 56 30
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.