Şimdi Ara

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 ve DTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 USB SES KARTI DTS sesleri çözüyor mu?

Nereden çıkardım? Bir sitede aşağıdaki yorumdan:

Ürünü Logitech Z5500 ile kullanıyorum.. X-Fi sayesinde müzikleri bile ufak codec ayarı ile ister stero ister dolby surround dinleyebiliyorum.. Bluray gibi film formatlarında sesi tam olarak Dolby yada dts olarak yüksek kalitede alıyorum, ki tam olarak istediğim buydu... Oyunlar da çok daha keyifli... Kesinlikle öneririm...

AMD Athlon II X4 645 - ASUS M4A87TD-USB3 - Asus Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 - KINGSTON Hyperx 1600 Mhz 2 2 2 2: 8 GB DDR3- LG GH22NS50 - SAMSUNG HD103SJ 1 TB - COOLER MASTER RS-460 W - XIGMATEK ASGARD Kasa
    Logitech Z-5500 - Microlab Solo7c - Panasonic TX-L55ET5E 55'' 3D smart Led TV - Philips 32'' Hotel TV. Nissan Note 1.5 DCI Tekna
  • Orda dts sesi çözen ses kartı değil z5500 ün kendisi.

Ürünü Logitech Z5500 ile kullanıyorum.. X-Fi sayesinde müzikleri bile ufak codec ayarı ile ister stero ister dolby surround dinleyebiliyorum.. Bluray gibi film formatlarında sesi tam olarak Dolby yada dts olarak yüksek kalitede alıyorum, ki tam olarak istediğim buydu... Oyunlar da çok daha keyifli... Kesinlikle öneririm...

körcahil bi yorum dolby-dts olmayan sıradan müzikleri dolby dinliyomuş enteresan z5500 çözdüğü için x-fi veya onboard olması farketmez digital kaynakta diğer mp3,wma,oyun vs. gibi normal kaynakta tabiki x-fi ciddi şekilde farkeder
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• gelen ses sinyali önce Creative x-fi surround 5.1 gelir sonra ses sistemine geçer. yani ses kodunu Creative x-fi surround 5.1 çözmezse başka birşey çözemez. bunu cihaza dijital olarak bağlarsanız çözülecek kodlar arasında DTS de var. cihaz gerçekten çok başarılı lütfen kimse kötlemesin. usb bağlanıp aynı zamanda optik çıkış olarak DTS çözen başka bukadar adam akıllı cihazmı var? almak isteyen arkadaşlarhttp://creativeci.wordpress.com/ adresindende araştırsınlar ve alsınlar. güle güle kullann

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.