Şimdi Ara

creative v200 tx fm 512 mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar forum okudum bilgi aldım mp 3 çalarları yaladım yuttum yine gidip keni bildiğimi okudum ve tx fm aldım v200 ile arasında hiç bir fark yok tabi v200 ün kulaklıkğını ben görmedim yalnız tx fminki süper
    fiyatı 220 ye aldım kazık yedim gibi geliyor ama bilmiyorum
    aletin benim gözüme çarpan kötü ve iyi yönlerini söyleyim dedim
    fm den ve dışarıdan kayıtı iyi net yapmasına karşın sesi az çıkıyor
    aletin ses ayarı ççok tuhaf 25 e kadar pek artmıyor sonra heralde logaritmik artıyor tabi bunu çaresi varmış creative in sitesinden firm ware ini indirince iyi oluyor
    şarkı çalma seçenekleri ve equlizeri çok iyi pil ömrüde çok iyi radyosu fazla net değil tabi farklı marka kulaklık la fark radyo ayarı ve kullanımı güzel ama ben creative kulaklıktan bu kadar kaliteli ses beklemiyordum şok oldum ses az çıkıyor ama çok kaliteli çıkıyor zaten benim için de önemli olan kalitesi idi o yüzden sorun olmadı
    alet hakkında merak ettiklerinizi sorarsanız yada bildiğiniz işe yarar başka yönlerini yazarsanız sevinirim bye

• ne diyim hayırlı ossun tyesto

güle güle kullan
  • selam hocam.bende MUVO TX FM 512 MB aldım.20 kuruşa aldığım dandik ötesi AAA pille bile bayağı dinledim.ses kaliteside bayağı iyi.son seste bayağı zorluyor kulakları.ama şu firm ware i bir türlü bulamadımwww.creative.com dan da baktım bir türlü bulamadım .arkadaşlar forumda V200 ün firm ware nin adresini vermiş ama TX FM yok.bulamadım.yardımcı olursan çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.