Şimdi Ara

Creative T20 den bir üst seviyeye geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative T20 kullanıyorum bass hariç mid ve tiz lerini beğeniyorum forum da bolca audio engine A2, M-Audio AV-30 AV-40 BX5 konuları görüyorum. Amacım bangır bangır müzik dinlemek değil zaten oda 12 metrekare. Düşük ses te mid-tiz ve bass ları duyabilmek.
    bütçe 1000 e kadar çıkabilir fakat kendisinden en ucuz rakibine göre farkı çok olursa. Creative SBX ses kartım var. Daha çok müzik arada sıra da film dinlenilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 20 Temmuz 2015; 4:17:07 >

• inceleyeceğim teşekkürler.

Size en uygun çözüm a2 yada a2+ olur diğer modeller boyut ve hacim olarak büyük kalıyor ses olarak ta dinleme mesafeniz yok ise yorucu olacaktır ama karar sizin

Bence a2 alıp ses kartını elden çıkartıp USB DAC ve kaliteli USB kablo alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.