Şimdi Ara

CREATİVE SOUNDBLASTER EVO KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A BEYLER OYUN İÇİN KULAKLIK ALICAM AMA BİRAZ KARARSIZIM KRAKEN PROYA BAKKMIŞTIM AMA KRAKEN PRO MÜZİKTE VASAT OLDUĞUNU SÖYLÜYOR HERKES..
    CREATİVE' İN BU EVO SERİSİ KULAKLIKLARI KULLANANLAR VAR MI OYUNDA OLDUĞU KADAR MÜZİKTEDE BAŞARILI MI ?
    BİDE KULAK KIKIRDAKLARINI RAHATSIZ EDECEK BİR YAPISI VAR GİBİ KULLANANLAR VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathVader -- 11 Mayıs 2015; 10:55:14 >

• Hyperx cloud en iyisi bu Fiyat yelpazesinde. Bu konuda Tecrübe sahibiyim, boş konuşmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaku06

Hyperx cloud en iyisi bu Fiyat yelpazesinde. Bu konuda Tecrübe sahibiyim, boş konuşmuyorum

dostum senin tavsiyenden önce kingston ' un bu kulaklık işinde çok fazla iyi olmayacağı önyargısı ile yaklaşmıştım.. ama baya incelemelerini izledim oldukça iyi yorumlar vardı hatta beklediğimden daha iyi yorumlar aldım diyebilirim. tavsiyen için teşekkürler ilk önceliğim bu oldu...
    galiba tek eksisi kablodan ses düzeyini ayarlamak için ek kabloyu kullanmak gerekiyo, o kabloyu kullanınca da malesef kontrol aparatı çok fazla aşağıda kalıyo gibi geldi..

sen bu kulaklığı kullanıyormusun o bahsettiğim ses kontrol aparatı aşağıda mı kalıyo...Ve ben cidden müzik dinlemeden edemeyen bi insanım ve müzikteki en ince en alt sesleri bile ayırt edebilen bir kulağım var :) sonuçta müzik kulaklığı değil ama yinede müzikte iyi performans aldığını söylemişler genelde, cidden oyunda olduğu kadar müzikte de başarılı mı ? ( tabiki bir müzik kullaklığı performansı beklemiyorum)
    bide kinston bunun için özel yazılım desteği sunuyor mu, ve bu yazılımla 7.1 sanal surround desteği sunuyor mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathVader -- 12 Mayıs 2015; 16:59:31 >

• Bu üründe hi-fi Sürücüler var daha ne olsun kristal netliğinde ses müzik için en iyi f/p oyuncu kulaklığı. Önceden Hyperx cloud kullanıyordum şuan g930 kullanıyorum gerek müzik gerek pc Oyunları'nda bu konuda daha iyi Kingston. 7.1 desteğini de şuan elinde kaliteli bir kulaklık varsa deneyerek görebilirsin razer surround Programını indir ücretsiz olanını kullanarak bu açığı kapatabilirsin. Ses Kartı olan hyper cloud 2dir. Onda 7.1 var o biraz tuzlu. Pek değişen bir şeyi yok onun 7.1 i kendi desteği var ama bu cloud 1 i de dediğim program ile neredeyse aynı Performansı alacaksındır. Garanti konusunda zaten evga Logitech kadar iyidir Kingston. Şimdi bile deneyebilirsiniz Bahsettiğim programı razer surround adı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaku06

Bu üründe hi-fi Sürücüler var daha ne olsun kristal netliğinde ses müzik için en iyi f/p oyuncu kulaklığı. Önceden Hyperx cloud kullanıyordum şuan g930 kullanıyorum gerek müzik gerek pc Oyunları'nda bu konuda daha iyi Kingston. 7.1 desteğini de şuan elinde kaliteli bir kulaklık varsa deneyerek görebilirsin razer surround Programını indir ücretsiz olanını kullanarak bu açığı kapatabilirsin. Ses Kartı olan hyper cloud 2dir. Onda 7.1 var o biraz tuzlu. Pek değişen bir şeyi yok onun 7.1 i kendi desteği var ama bu cloud 1 i de dediğim program ile neredeyse aynı Performansı alacaksındır. Garanti konusunda zaten evga Logitech kadar iyidir Kingston. Şimdi bile deneyebilirsiniz Bahsettiğim programı razer surround adı.

tamamdır dostum tavsiyen ve önerim için çok tşekkürler... büyük ihtimalle alıcam bunu :)

• Hayırlı olsun şimdiden terlemeye karşı kadife olan pedleri tercih etmeyi unutmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.