Şimdi Ara

Creative Sound Bluster Z 18 ay garantili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Creative Sound Bluster Z 18 ay garantili.
    Canlı yankı efektini Z serisinde veremediğimizi bilmiyordum. Bir arkadaşımdan aldım. Kutusunu atmışlar. Garantisi, mikrofonu ve tüm içeriği tam. Lakin, kutu yok.

Takas mümkündür. SB X-fi omni surround ile üzerine 75 TL alırım. Takasa girerim. SB x-fi surround ile 150 TL alır takasa girerim.

Kartın nokta hatası yok. Amazon.de ürünü. Şu an satış fiyatı en düşük kargo dahil 430 TL. Türkiye fiyatı ise 600 TL.
    Omni surround ve x-fi surround USB kartlarda kumanda olursa alış tercihimdir.

O bu geçilirse eğer, kartın inanılmaz ses kalitesi var. Bu güne kadar çok ddahili ses kartı kullandım. Hiç birisi bu kadar iyi olmadı. x gaming 7 anakartla gelen creative quad core çekirdekli racon ses kartını da kullandım. Dahili ne olursa olsun, bir yazılımdan öteye geçemiyor. Bu kartın kalitesini sağlamıyor.

Eğer satış sürecinde canlı yankı efektini kulaklığıma verebilecek ve flut çalarken çaldığımı bana müzik ile duyurabilecek bir çözüm bulursam satmam.

Bazı kişileri mention'ladım. Onlarda aradığım ses kartları var.

@OziiX
    @Emmmreee @soqo @FaTeeH
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Kasım 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat yazmamışsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.