Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Sound Blaster Tactic3D Fury bu kulaklığı indirimdeyken alacağım

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-tactic3d-fury-oyuncu-kulakustu-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500871&categoryId=60004548

ve burdaki linkten alacağım değermi fiyata ve kullanan varmı bu kulaklığı

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinazor99

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury bu kulaklığı indirimdeyken alacağım

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-tactic3d-fury-oyuncu-kulakustu-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500871&categoryId=60004548

ve burdaki linkten alacağım değermi fiyata ve kullanan varmı bu kulaklığı

Kulaklığı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. 6 aydan sonra usb girişinde sıkıntılar meydana geldi ve mirofonu pek kullanamaz oldum.Onun haricinde sol kulaklığında kafamdan çıkartırken ufak bir esnemede çatlama oldu. 1 hafta öncede jakını bozdum ama ürünün suçu değil kendi hatam. Ses kalitesi gayet iyi ama malzeme olarak pek sağlam değil. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen farklı bir kulaklığa yönel derim. Creative tekrar kullanır mıyım .. bilmiyorum.

• g230 önerirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinazor99

g230 önerirmisin ?

Şahsen kullanmadım ama kullananların yorumlarında oyunlarda gayet iyi performansı olduğu ama film ve müzikte biraz düşük seviyede olduğunu okumuştum.
  • hangisini tercih edersin sen
  • eh ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam tabiki creativi seçerdim sonuçta müzik ve film de önemli benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster AE-5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.