Şimdi Ara

CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 VISTA VE WINDOWS 7 DRİVER BUYRUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
90.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun ben de de var (sb0100 kodlu) "creatıve'in sıtesınden en son suruculerı ındırmek" cümlesini bende merak ettim, hangi driver'a tıklayıp indicecez mevcut kartımıza uymadığını bildigimiz herhangi bir driver mı?
  • Win7 ye gectıgımde zamanında ne ugrasmıstım bende kx project le sorunu cozmustum ama o creatıve nın kendı ses kontrollerını yaptıgımız equleizer ayarlarını yaptıgımız o uygulamalar yok malesef ama 5+1 ses alıyorsunuz bendeki 2004 dekı bır kart sound blaster 5.1 EMU10K1 yzıyordu kutusunda o kontrol panelini wın7 de kullanabılen varmı ?

Yada sımdı fılm muzık ıslerken o sekılde equalizer ayarlarını yapabılecegım bır program varmıdır wınamp olsun vlc . media playerde eq ayarları var ama o creatıvenın control panelınden yapılanlardakı ses tadı yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 11 Mayıs 2011; 21:26:48 >
  • Merhaba,

Elimde Sound balaster 5.1 value var kartı makinaya taktığımda cihaz görüyor ancak driveri olmadığında kart çalışmıyor creative in kendi sitesinden indirdiğin driver kurulum başlamadan hata veriyor diğer cevaplardan takip ederek indirdiğim kx driver da kurulum esnasında bilgisayarı kitliyor ve kartı çıkarmadan makina açılmıyor. Sanırım çakışma oluyor. Çakışmayı engellemek için çalışmayan onboard ses kartının driverınıda kaldırdım ama çözüm olmadı. Sizden ricam bu kartın driverini nasıl kurmam gerektiği konusunda bana yardımcı olmanız.
  • creative sound blaster audigy 7.1 uyarmı bu driiverr
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuco

creative sound blaster audigy 7.1 uyarmı bu driiverr

Benim mesajım için yazdıysanız sanırım uymaz...
  • up up up
  • Windows 7 Ultimate 64bit kullanıcısıyım ve creative'in destek forumlarından bulduğum, bir creative destek elemanının kendi hazırladığı destek paketini indirdiğim bir sürücüyü sistemimde çalıştırmayı başardım. İNDİR

yükleme notları:

- Bu sürücü Creative tarafından dijital olarak imzalanmadığı için windows 7 size uyarı verecektir. Bu uyarıda her defasında "Yine de yükle" ya da "install it anyway" seçeneğini seçip devam edin.

- Eğer sisteminizde eski sürücüler varsa bunları kaldırmanıza gerek yok. Program kurulumunda size bunları kaldırmak için seçenek sunuyor.

-Sürücüyü kurup yeniden başlattığınızda kartın çalıştığını göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisane -- 25 Haziran 2011; 9:25:17 >

• arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum sorunu çözdünüz mü acaba tavsiye edermisiniz win7 32 bit te kullanacagım edifer m3500 ses sistemi ile

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb_5.1_cmss-sound-blaster-5.1-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=21168#allImages
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralsado

arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum sorunu çözdünüz mü acaba tavsiye edermisiniz win7 32 bit te kullanacagım edifer m3500 ses sistemi ile

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb_5.1_cmss-sound-blaster-5.1-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=21168#allImages

xp kullanıyosan ve ben daha uzun yıllar xp kullanırım diyosan al. Ama win 7 kullanıyosan yanından bile geçme. Creative'in şu %100 win 7 destekleyen bildiğim tek kartı x-fi titanium hd. Oda çok pahalı. Daha düşük modeller win7 destekliyormu araştırma yapman lazım. Ben bayadır araştırıyorum ama kimseden kesin bir cevap alamadım. Satan yerler bile doğru düzgün bir cevap veremedi. Premium modeli var, fiyatı daha uygun ama ondada win 7 logosunu sonradan yapıştırmışlar. İnsan güvenemiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisane

Windows 7 Ultimate 64bit kullanıcısıyım ve creative'in destek forumlarından bulduğum, bir creative destek elemanının kendi hazırladığı destek paketini indirdiğim bir sürücüyü sistemimde çalıştırmayı başardım. İNDİR

yükleme notları:

- Bu sürücü Creative tarafından dijital olarak imzalanmadığı için windows 7 size uyarı verecektir. Bu uyarıda her defasında "Yine de yükle" ya da "install it anyway" seçeneğini seçip devam edin.

- Eğer sisteminizde eski sürücüler varsa bunları kaldırmanıza gerek yok. Program kurulumunda size bunları kaldırmak için seçenek sunuyor.

@ MUHENDISANE SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER çöpe gidecek bi ses kartı daha kurtardın.Kesinlikle deneyin işe yarıyor sayın kullanıcılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnvincible739

quote:

Windows 7 Ultimate 64bit kullanıcısıyım ve creative'in destek forumlarından bulduğum, bir creative destek elemanının kendi hazırladığı destek paketini indirdiğim bir sürücüyü sistemimde çalıştırmayı başardım. İNDİR

yükleme notları:

@ MUHENDISANE SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER çöpe gidecek bi ses kartı daha kurtardın.Kesinlikle deneyin işe yarıyor sayın kullanıcılar.

Rica ederim. Mağduriyetinizin giderilmesinden mutlu oldum.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisane -- 4 Ekim 2011; 21:13:32 >

• SONUNDA BEN WİN7 İÇİN BULDUM İŞTE LİNK

http://www.wupload.com/file/328053476/SBLive_SupportPack_2_0.exe
  • Arkadaşlar sound blaster xp yada win7 sürücüsünü bulamadım yada sorun yaşıyorum diyenler. Yaklaşık aynı sorunu 1 yıldır yaşamama rağmen sonunda çözümü buldum. Aşağıda vermiş olduğum adresteki sürücüyü indirirseniz işinizi görecektir. sürücü 5.1 karlar için yüklediğinizde göreceksiniz 5.1 kanalın hepsinide ayrı ayrı idare etmenize yarayan mixer görevide görüyor. Hemde fazlasıyla ;)
    Daha önce verilip verilmediğine bakmadım, eğer daha önce verildiyse veren arkadaşın emeğine saygısızlık etmiş olmak istemem, dolayısıyla daha önce veren arkadaşlardan özür dileyerek bu paylaşımı yapmak istiyorum. Umarım hoş karşılarlar.

http://kxproject.lugosoft.com/down.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont_me -- 15 Ekim 2011; 2:48:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dont_me

Arkadaşlar sound blaster xp yada win7 sürücüsünü bulamadım yada sorun yaşıyorum diyenler. Yaklaşık aynı sorunu 1 yıldır yaşamama rağmen sonunda çözümü buldum. Aşağıda vermiş olduğum adresteki sürücüyü indirirseniz işinizi görecektir. sürücü 5.1 karlar için yüklediğinizde göreceksiniz 5.1 kanalın hepsinide ayrı ayrı idare etmenize yarayan mixer görevide görüyor. Hemde fazlasıyla ;)
    Daha önce verilip verilmediğine bakmadım, eğer daha önce verildiyse veren arkadaşın emeğine saygısızlık etmiş olmak istemem, dolayısıyla daha önce veren arkadaşlardan özür dileyerek bu paylaşımı yapmak istiyorum. Umarım hoş karşılarlar.

http://kxproject.lugosoft.com/down.php

eğer destekliyorsa bu kartı alacağım

• Bnde Sb0220 modeli var.Win7 64bit için SBLive_SupportPack_2_0 paketini kurdum.Driver oldu ama pcde ses yok.Setupda Güvenli moddan kurmak zorunda kaldım.Kurarken mavi ekran hatası verip atıyordu.
  • quote:

yükleme notları:

sürücüyü kurmadan doğrudan bunu mu kuruyoruz hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

quote:

yükleme notları:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet öyle. Orada verdiğim dosya direk sürücü dosyasıdır. Herhangi başka bir kuruluma ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisane -- 4 Aralık 2011; 9:53:06 >

• quote:

yükleme notları:

Windows 7 32bit işletim sisteminde Creative Sound Blaster B800 ses kartını tanıdı. Sağolasın...

• windows 7 yüklü 8gb ram olan sistemimde alttaki kx driver çalıştı. ama aynı anda 2 çıkışa ses veremiyorum o ayrı konu. arayüz pek çalışmıyor diyebilirim.

http://download.kxproject.lugosoft.com/downloads/kxdrv3550-x64-full.exe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnvincible739

quote:

yükleme notları:

Rica ederim. Mağduriyetinizin giderilmesinden mutlu oldum.

İyi günler dilerim.

aynı anda 2 çıkışa ses verebiliyormuyuz bununla?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.