Şimdi Ara

CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 VISTA VE WINDOWS 7 DRİVER BUYRUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
90.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bendede aynı sekılde 32 bıt win7 kurdum
    hersey tamam driverda buluyor ama bır turlu ses yok ayrıca az zaman sonrada uzerınde unlem ısaretı cıkıyor sorun algılandı dıyor duzeltemıyorda.

sıtesınde kı yada dıger resmı olmayan kx project yada danil bılmem ne hepsını denedım. olmadı çözen yok mu bunu ya..?
  • Daha önce kurduğun ses kartı ile alakalı kurduğun her şeyi temizle bu program büyük ihtimalle çözecektir.

http://rapidshare.com/files/380885200/Driver.rar

Noktalı yerler r a p i d s h a r e olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 27 Nisan 2010; 22:57:28 >
  • P17.dll başlatmada sorun!
    Belirtilen Modul bulunamadı.

dostum başlarken bu hatayı verıyor.
    rar dosyasının ıcınde dll dosyasını bulamadım.
    ınternettede garıp garıp yerler cıkıyor.
    nerden bulcaz ve nereye kopyalıycaz?
  • arkadaşlar vista kurulu bilgisayarımda ve kxdriver programını yükledim şu anda herşey normal gözüküyor fakat hoparlörden ses gelmiyor ama bilgisayarda açtığım şarkı oynatılıyor görebiliyorum ses simgesinin üzerinde çarpı işareti de yok yani kart çalışıyor gibi gözüküyor bilgisayarda fakat ses gelmiyor neden olabilir ne yapmalıyım
  • kx driver ı yükleyen arkadaşlar sorunu çözdüm turuncu girişe takarsanız hoparlörü düzelir
  • evet sorunu bende aynı şekilde çözdüm bu programı bildiren arkadaşa teşekkür ediyorum yeşil uçlu jakı turuncu girişe takarsanız sesi laırsınız

kolay gelsin
  • Bu modlu driverlarla uyumlu çalışacak mixer varmı ??
  • sagolllllllllll
  • ses kartım sound blaster 5+1 hoparlör philips mms460
    win 7 64 bit kurdum

http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en

burdan driver indirdim kurdum ama sade center ve voofer dan ses geliyor diğer 4 hoparlörden ses gelmiyor

turuncu ve yeşili yer değiştirdiğim zaman da olmuyor yardım lütfen
  • Bu sorunu bir türlü çözemeyen arkadaşlarımız varsa dinlesin lütfen.Sisteminiz win7 ise ve hiç bir şekilde kartınızdan tüm kanallardan ayrı ayrı ses alamadı iseniz (benim gibi :) yapacaklarınızı söylüyorum.Sisteminizde önceden kurulu bir ses driver i varsa örnek olarak Realtek vb. silmiş olsanız bile ,sonradan kuracağınız Creative driverlarınız kesinlikle aktif hale gelmiyor.Defalarca ayrı ayrı driver lar kurmama rağmen sadece 2 uydudan ses alabildim.Son çare olarak format attım bilgisayara.Formattan sonra kesinlikle başka bir ses driveri kurmadan creative kartınızın resmi driverlarından birini kurun.Ben 1.7 versiyonunu kurdum.Kurduktan sonra iş bitmiyor.Yarım saat falan sağ alt köşedeki kart menüsünden ince ayarlamalar yapıyorsunuz.Şu anda 5+1 sistemimden tüm kanallardan ayrı ayrı ses alabiliyorum.Format atmadanda tüm kanallardan ses geldiği olabilir ama 5+1 zannettiğiniz ses 2+1 dir emin olun.Başıma geldi ondan söylüyorum.Formatsız bie çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkee911

Bu sorunu bir türlü çözemeyen arkadaşlarımız varsa dinlesin lütfen.Sisteminiz win7 ise ve hiç bir şekilde kartınızdan tüm kanallardan ayrı ayrı ses alamadı iseniz (benim gibi :) yapacaklarınızı söylüyorum.Sisteminizde önceden kurulu bir ses driver i varsa örnek olarak Realtek vb. silmiş olsanız bile ,sonradan kuracağınız Creative driverlarınız kesinlikle aktif hale gelmiyor.Defalarca ayrı ayrı driver lar kurmama rağmen sadece 2 uydudan ses alabildim.Son çare olarak format attım bilgisayara.Formattan sonra kesinlikle başka bir ses driveri kurmadan creative kartınızın resmi driverlarından birini kurun.Ben 1.7 versiyonunu kurdum.Kurduktan sonra iş bitmiyor.Yarım saat falan sağ alt köşedeki kart menüsünden ince ayarlamalar yapıyorsunuz.Şu anda 5+1 sistemimden tüm kanallardan ayrı ayrı ses alabiliyorum.Format atmadanda tüm kanallardan ses geldiği olabilir ama 5+1 zannettiğiniz ses 2+1 dir emin olun.Başıma geldi ondan söylüyorum.Formatsız bie çözümü yok.

Her kurup kaldırgın program arkasında izler bırakır ve ekle kaldırdan kaldırdıgın programların çogu tam olarak kalkmaz arkasında bir sürü kalıntı bırakır. Ama her programı kaldırdıktan sonrada format atmak çok saçma bir çözüm. bunun için tüm izleri silen regeditt ayarlarınıtemizleyen kaliteli bir unistal programı kullanman gerekir. Ayrıca Cretive ses kartları için Danial_K adlı vatandaşın yapmış oldugu modlu driverler var çok kullanışlı

• Selamlar,

2005 ylından bu yana windows XP ile kullandığım, sonrasında 2009 Aralık ayında windows 7'ye terfi etmemle beraber audigy 2 zs ile yaşadığım sorunların(ses kalitesi düşüklüğü,ek özellikleri kullanamama,çalışmayan CMSS özelliği) ilacını size takdim etmek istiyorum.

Zamanının ünlü modlu ekran kartı sürücüleri ile gündemde olanhttp://www.ngohq.com/ 'un hazırladığı SB Live!,Audigy I,II,4 ile uyumlu olan konrol paneli uygulaması.Ve bu uygulama Creative'in kendi sitesinden indireceğiniz en son sürüm sürücülerle de mükemmel şekilde uyumlu çalışmakta. Zaten asıl amacımız Creative 'in son sürüm Windows 7 veya hala kullanan kaldıysa Vista sürücüleri ile bu kontrol paneli kullanıp yararlanamadığımız özelliklerden faydalanmak. Öncelikle Creative'in sitesinden en son çıkan sürücüleri indirip sisteme kuruyoruz,sonrasındahttp://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20&go=giveme&dwn_id=20 adresinden Creative Modded Driver isimli uygulamayı indiriyoruz.Devamında,

CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 VISTA VE WINDOWS 7 DRİVER BUYRUN

Burası çok önemli!Kuruluma kesinlikle devam etmiyoruz çünkü bu sürücüler Windows XP sürücüleri,Windows7 ve Vista ile kesinlikle uyumlu değiller üstelik çok da eskiler.(ben denedim)

İşte bu kadar...

• tşk ler elinize saglık gerçekten de daha önceki driverlardan çok daha farklı ve düzgün yapılandırmalarla(sistemve creative ses arasında epey bi kurcaladım onu iptal şunu iptal derken)işe yarıyor.
    yani kesinlikle randımanlı çalışıyor. audgy 2zs için denendi.
  • kardesım bn bu dedıklerını yaptım en son quıt dedıkten sonra creatıve control panel acılmıoo yukleyemedınıs dıo drıverı ne yapmam gereklı acıl yardım...
  • yanı demek ıstedıgım quıt le audıo control panelı arasındakı ıslemı ayrıntılı bı sekılde anlatabılırsen acıl cok sevınırım..
  • bide bu creatıve ın sıtesınden en son suruculerı ındırmek derken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkee911

Bu sorunu bir türlü çözemeyen arkadaşlarımız varsa dinlesin lütfen.Sisteminiz win7 ise ve hiç bir şekilde kartınızdan tüm kanallardan ayrı ayrı ses alamadı iseniz (benim gibi :) yapacaklarınızı söylüyorum.Sisteminizde önceden kurulu bir ses driver i varsa örnek olarak Realtek vb. silmiş olsanız bile ,sonradan kuracağınız Creative driverlarınız kesinlikle aktif hale gelmiyor.Defalarca ayrı ayrı driver lar kurmama rağmen sadece 2 uydudan ses alabildim.Son çare olarak format attım bilgisayara.Formattan sonra kesinlikle başka bir ses driveri kurmadan creative kartınızın resmi driverlarından birini kurun.Ben 1.7 versiyonunu kurdum.Kurduktan sonra iş bitmiyor.Yarım saat falan sağ alt köşedeki kart menüsünden ince ayarlamalar yapıyorsunuz.Şu anda 5+1 sistemimden tüm kanallardan ayrı ayrı ses alabiliyorum.Format atmadanda tüm kanallardan ses geldiği olabilir ama 5+1 zannettiğiniz ses 2+1 dir emin olun.Başıma geldi ondan söylüyorum.Formatsız bie çözümü yok.

w7 64 bit için sorun yoksa bu ürünü satın alacağım tavsiye eder misiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-sound-blaster-live-sb-eax-51-51-vx-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd12302&categoryId=218

• arkadaşlar ses ıle ılgılı herhangı bır sorunum yok verdıgınız drıverlar calısıyor hoş guzel ama benım sıkıntım kayıt ıle ılgılı mıkrofon xp yuklu ıken cıft kanal ses alıyordu wın 7 gectım tek kanal alıyor ne yaptıysam cozemedım bılen arkadaslardan rıca edıyorum bır yardım etseler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.