Şimdi Ara

CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB 0220 CD LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
32.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR İKİ AYDIR BUNUN CD SİNİ ARIYORUM BİR ARKADAŞTA ÇIKIP DEMEDİKİ, BEN DE BU KARTI KULLANIYORUM CD SİNİ SANA UPLUAD EDEYİM. MUTLAKA BU KARTI KULLANAN VARDIR ARAMIZDA BİR YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR YADA ADRES VERİN GELİP ALAYIM. DAHA ÖNCE POST AÇTIM ARKADAŞLAR DRİVER ÖNERMİŞLER. BANA DRİVER DEĞİL CD Sİ LAZIM. ZATEN GİRMEDİĞİM SİTE İNDİRMEDİĞİM DOSYA KALMADI. DRİVERLARI KURUYORUM SES KARTI NORMALDE 5+1 SES KARTINI 4+1 GÖRÜYOR. ZATEN CREATİVE KULLANANLAR BİLİR CD SİZ BİR CREATİVE, SES KARTINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR. CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB 0220 CD LÜTFEN 2003 TE ÜRETİLMİŞ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• YOK TÜRKİYEDE BİR ALLAHIN KULU KULLANMIYORMUŞ BU KARTI VALLAHA HAYRET.................................................
  • creative sitesinde tüm sürücüler mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCCOMANDER

YOK TÜRKİYEDE BİR ALLAHIN KULU KULLANMIYORMUŞ BU KARTI VALLAHA HAYRET.................................................

driver'lar haricinde cd'de olan ne var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Creative Driver CD'lerini buradan bulabilirsiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: PCCOMANDER

YOK TÜRKİYEDE BİR ALLAHIN KULU KULLANMIYORMUŞ BU KARTI VALLAHA HAYRET.................................................

yukarda yazdığımın link olduğunu farketmedin sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Şubat 2007; 0:36:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster AE-5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ınankı bende yana yana arıyomm ne mumkumm hıc kımsede ne tr de nede yabancı sıtelerde bulabılmıs deyılımm tek umudum ruslar ..tarıhdede oldugu gıbı onlar sasırtabılır benıı
  • arkadaşlar aynı cd den banada lazım yokmu kimsede aslında asıl sorun driver değil 5+1 den sadece orta hoporlörden ses alamıyorum cd nin içerisinde iki ek programlar bunu çalıştırıyormuş sanırım bilgisi olan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi art_SRY -- 24 Temmuz 2007; 18:59:28 >
  • kardeşhttp://www.ordilem.info/spip.php?article36 burdan indir ok ben indirdim saglam ok
  • orjinal cd kalibi lazim dostlar driverlar olmuyor

ayni sorun audyz de de oldu cd kalibialdim arkadastan driver kurdu ama netten bulabildigim butun drivelari kurdum olmadi

ses akrt driverlari arayan visor
  • www.kxproject.com

Down...
    http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en

Tüm SB Live serisi (4830 <-> sbs0220 denedim ben) buradaki driver ile çalışıyor lakin AudioHQ değil kendi özel programları mevcut.

Bende Live sbs0220 CD'sine hayır demem :)

CWaRRioR arkadaşın yazdığı adreste;
    http://hosted.filefront.com/BadBoyforum

sbs0228 ve sbs0229 var bunları deneyen olduysa yorum yazsa da bizde faydalansak ne hoş olur...

Saygılar
    Kerem

Ekleme;
    KxProject yeni driver çıkartmış ama nedense kendi sitesinde görünmüyor işin güzel tarafı yeni driverde ViSTA desteğide mevcut. Güle güle kullanalım :)

http://www.driverheavendownloads.net/kXmain.htm

Ayrıca birde bunları buldum ama denemedim...
    http://www.ordilem.info/IMG/zip/SBLive5-1-2000-XP-Vista.zip
    http://www.inetbridge.net/forum/files/sbliveoem0220win2k_xp_534.rar
    Bulduğum sitede sbs0220 için oldukları yazıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu` -- 21 Ekim 2007; 10:59:46 >

• Keleminabi yetti gari.

http://files.filefront.com/ISO+SB+Audigy+Live+series/;5012670;/fileinfo.html

download hızlandırıcıları kullanmayınız, kullanırsanız inmez, insede crc hatası verir. Uzun bir müddet bilgisayarınız açık kalacak ve siz kesinti olmasın diye dua edeceksiniz netekim.

edit sadece live ve audgy1 içindir ama siz live için kullanınız audgy 1 olanlar yeni alcemy i kullansa daha iyi sonuç alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 21 Ekim 2007; 11:31:30 >
  • Valla ben yukardaki adreslerden 0229 için olanı filefronttan flashget ile 2 parçaya bölerek indirdim ve sorunsuz. Çok parçaya bölünce filefrontta sorun oluyor ama ben oradan 2 yada 2 parça ile çekiyorum genelde...

Ha buarada söylemeyi unuttum 0229 driveri sbs 0220 için sorunsuz çalışıyor...

Saygılar
    Kerem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu` -- 21 Ekim 2007; 12:59:51 >
  • uyarı bu sürücüler yeni çıkan live 7.1 leri ve audgy value leri desteklemez eski tip kartlar içindir.
    Eski tip live ve audgy 1 lerin tamamı desteklenir. yeni tip kartınızı desteklersede şansınıza kalmış.
    arkadaş bakın filefronttan 2 parça hızlandırıcıdan indirebilmiş. şanslı yani.
  • Bende Creative Sound Blaster 5.1 Live Digital 24bit var.Sendekide 24 bit Digital'mi ? Eğer aynıysa gönderebilirim,Cd'de var upload ederim.Ama şu anda Dvd okuyucum tamire gitti, Cd okuyucumda yok.Gelince upload edebilirim.Aslında nettede aynı driver olması lazım.Cd içeriğinde extra bikaç program olması lazım.Sound mixer gibi.Bunlar da netten temin edilebilir mi bilmiyorum.
    Ayrıca Yeni Anakartımın üzerinde Soundmax HD Audio var.Sizce hangi ses kartını kullanmalıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Bende Creative Sound Blaster 5.1 Live Digital 24bit var.Sendekide 24 bit Digital'mi ? Eğer aynıysa gönderebilirim,Cd'de var upload ederim.Ama şu anda Dvd okuyucum tamire gitti, Cd okuyucumda yok.Gelince upload edebilirim.Aslında nettede aynı driver olması lazım.Cd içeriğinde extra bikaç program olması lazım.Sound mixer gibi.Bunlar da netten temin edilebilir mi bilmiyorum.
    Ayrıca Yeni Anakartımın üzerinde Soundmax HD Audio var.Sizce hangi ses kartını kullanmalıyım ?

Arkadaşın istediği cd (sb0220) benim verdiğim linkteki cd dir merak etmeyiniz. sizinki yeni nesil. Linkteki iso dosyadır indirip ister cd ye yazar ister daemon yada nero ile sanal cd olarak kullanır.
  • emule den buldum 1 ay önce ''sb0220 installation cd'' diye arattığında çıkıyor 600mb lık bişi tam olarak sur mixer recorder v.b. dahil hepsi sorunsuz çalışıyor onun dışında creativin sitesinde dahi işe yarar bişi yok

emule den halledemezsen bu işde en iyisi YOUPAX dır belki ordan bişi çıkar ama emulşeden buldum tavsiyem araştır
  • ne olur biri bana yardım etsin sb live value (ct4830) cdsi lazım bana yani içindeki uygulamalar cd kayıp driverlerini buldumda uygulamalarını bulamyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevilay_glryz

ne olur biri bana yardım etsin sb live value (ct4830) cdsi lazım bana yani içindeki uygulamalar cd kayıp driverlerini buldumda uygulamalarını bulamyorum

topiğn tamaına bakın
    hem @CWaRRioR hem ben vermişim ;
    buradaki işaretli linkteki
    tüm eski live serisi ile audgy 1 lere uyar.
    ayrıca orada genel olarak çoğu sb orj. cd iso ları var. (not: audgy ler için -value olmayan- alcemy ile gelen daha iyi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.