Şimdi Ara

Creative sound blaster audigy 2 zs yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative sound blaster audigy 2 zs , ses kartımı 3-4 yıl öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum.

Bilgisayarımı yeniden faaliyete geçirdim ve format attım , sonra da ses kartının orjinal driver'lerini yükledim.

Şöyle bir sorun ortaya çıktı ses hoparlörlerden çok az geliyor yani sesi sonuna kadar açıyorum ama sanki 5'te 1'i kadar açmışım gibi.

Sorun ne olabilir sizce? Sıyırmak üzereyim.

Nutuk- Gençliğe Hitabe İlk emir, oku!
  • Support pack 4.5 'i kurdum ama yine bişey değişmedi.

Yok bulamıyorum çaresini , başka ne yapabilirim.

Arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum.

xp kullanıyorum.

Bu kaliteden mahrum kalmak çok kötü

Birde Creative sitesinden günvel Driver İndirip Kurmayı denesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 15 Şubat 2013; 16:15:12 >

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • xp pro kullanırken problem yoktu ne zaman win7 ye geçtim kart su koyuverdi,kartı emekliye ayırdım,sıyırmaya gerek yok;) güncel bir kart al yoluna devam et...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.