Şimdi Ara

creative sound blaster 5.1 Vista driver lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xp den vistaya döndüm ve ses kartımda driver problemi yaşıyorum..

ne kutusunda nede cd nin içinde bi yerde tam modeli yazmıyo.. kutuda sadece

screative sound blaster 5.1 yazıyo ve cd içeriğinde sadece xp ve 2000 var.. creativenin sitesine girdim ama bi türlü bulamadım..

lütfen bi yardım edin ses alamıyorum ne kadar sinir bozucu bi durum.. Teşekkürler..

• Creative Sound Blaster Live 5+1 mi ?
    Creative Sound Blaster Audigy 1 mi ?

Bunları öğrenmeniz gerek. Yada internetten bu iki modele ait vista driver indirip deneyin.
  • hocam wallahi hiç bi yerde yazmıyo ki.. ben en iyisi ikisinide indirim denim inşallah olur.
  • Aşşağıda verdiğim linkten bakarak istediğiniz modelin istediğiniz işletim sistemi için olanını indirebilirsiniz.

Creative
  • Teşekkür ederim hocam şimdi indirip deniycem sonuçlarını yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Teşekkür ederim hocam şimdi indirip deniycem sonuçlarını yazarım.

Oradan büyük ihtimal bulursunuz..
  • İnşallah.. şuan birtane indirdim olmadı, başka bi driveri cekiyorum inşallah olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekmene gerek yok direk online kontrol tapmalı cretive. ben öyle biliyorum. windows update gibi yapıyor olmalı. tek tek indirmene gerek yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: invisible

çekmene gerek yok direk online kontrol tapmalı cretive. ben öyle biliyorum. windows update gibi yapıyor olmalı. tek tek indirmene gerek yok bence

bilgi için teşekkür ederim ama biraz daha ayrıntıya girseniz anlıyamadım da? mümkünse tabi..
  • Hiç uğraşmayın ben size bir program önereyim onunla modelini öğrenin..
    Aida32 İndir.
    *** kaldırın.

Programı açın ve Bilgisayar --> Özet bölümüne gelin. Burada tüm donanımlarınızı görebilirsiniz. Creative de gösteriyor. Bizzat anasayfasına gidebilirsiniz.
  • Sanırım demek istediniz bu;

buldum ama malasef vista driveri yok galiba.. : (

Creative Software AutoUpdate currently supports Windows® 98 or higher with Microsoft® Internet Explorer 5.5 or higher.
    Windows Vista is currently not supported
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Hiç uğraşmayın ben size bir program önereyim onunla modelini öğrenin..
    Aida32 İndir.
    *** kaldırın.

Programı açın ve Bilgisayar --> Özet bölümüne gelin. Burada tüm donanımlarınızı görebilirsiniz. Creative de gösteriyor. Bizzat anasayfasına gidebilirsiniz.

Hemen deniyorum teşekkür ederim.. inşallah bi sonuc alabilirim.

• Sonuç nedir ?
    Marka model öğrenebildiniz mi ?
  • MAlasef hocam, herşeye baktım tek tek ama ses ile alakalı hiç bişey yok.. çokluortamıda baya inceledim ama yok malasef.

Artık yapıcak bişey yok gibi, ses kartını cıkarıp anakart ile idare edim bari. Off hep beni buluyo ya.

Teşekkürler.

hehe, Everest ile kurcaladım ve bunu buldum; Creative SB live! Series Audio Processor

aratim bakaim belki bi sonuca varabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 1 Mayıs 2008; 13:28:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.