Şimdi Ara

Creative Ses Sistemi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çoğu kişide creative ses sistemi var niye creative'yi tercih ediyorlar? Fiyat + Kalite konusunda iyi diye mi yoksa başka nedenleri de var mı? Eğer fiyat + kalite konusunda iyiyse bende creative almayı düşünüyorum . Fikirleriniz neler ?

• creative ses sistemi olarak orta sınıftaki kullanıcalara hitap etmekte çok daha iyi sistemler var ama bir orta düzey kullanıcı için yeterli kaliteye sahip ve ürün çeşitliliği fiya uygunluğu sebebiyle tercih ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 23 Ocak 2010; 11:21:27 >
  • logitech için ne dersiniz arkadaşlar aşağıdaki 2 ürün arasında kaldım creative ses çıkışı daha fazla logitech'in de görüntüsü hoş gözüküyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1023/34093/logitech-s220-2-1-speaker-.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/1023/34116/creative-sbs-a300-2-1.aspx

• Teşekkürler Ogzhn_

Jöntürk bu konuda çok fazla bilgiye sahip değilim ama creative bana daha iyi geliyor.
  • Bugün 2 ürünü de gördüm ses çıkışlarını deneme fırsatım olmadı ama creative çok kaba gözüktü gözüme galiba logitech tercih edeceğim.ürünleri kullanan arkadaşlardan sesle ilgili yorumlarını alırsam daha sağlıklı olacak tercihim..
  • ben karsılastırmalı olarak bakmıstım sizin urunlere degilde baska logitech in bassları kaliteli creativenin mid tiz leri daha kaliteli.

x530 ve 6160 için bu solediklerim.

bunlardaki sonucu bilemem. ama gorunusu bosver ses kalitesi cıkıs gucunede bak
  • creative bende kullanıyorum 3 yılı askn bi süredir 5+1 sistemim var 7+1 destekleyen creative ses kartı ile muhtesem uyumlu.gercekdende bütceyi yormadan ses sistemi istiyrsan creativeden şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    geçen yıl açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • creativin yakışıklı sistemlerini almayın berbat ses çıkarıyorlar ama tipsiz sistemleri çok iyi mesela a ve sbs serisi

creative sbs forever(ilk hoparlörüm sbs 370 ti)
  • Bir dönem 5.1 oyun aşkıyla creative 6600 almıştım. Oyun performansı idare ederdi ama müzik performansı berbattı. Zaten satmaya fırsat bulamadan da öldü gitti.
    Creative hoparlör konusunda azda olsa isim yaptıysa Cambridge sayesindedir. Kendi ürettiği hoparlörleri 2 kere dinleyip 2 kere düşündükten sonra alırsanız daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.