|
Creative SB Recon3D hakkında..
-
-
Anlaşılan kimsenin bi yorumu bi tavsiyesi olmayacak. SB Recon3D alacağım. Çünkü inceleme sitelerinde de fark görünmüyor. Hatta Fatality Pro hakkında iyi şeyler söylenmiyor. Hataları falan varmış.. SB Recon3D daha ucuz olmasına rağmen sorunsuz çalıştığı söyleniyor.. Kullanıcı yorunlarıda bu şekilde zaten... -
Hocam 10 yıllık bir Hort oldu ama özür dilerim, Audigy Value kullanıyordum ancak pc upgrade sonrası artık PCI slotum yok yerine SB Recon3d aldım , kart kargoda ancak bu karttan audigy value kalitesini özellikle bass performansını alabilecek miyim endişelerim var. Sizin tecrübeniz nasıl oldu ?
-
Kart geldi ama tam bir hayal kırıklığı. Kulaklık performansında SB Recon3D , Audigy Value'nun yanından geçemez. Zaten reddit'te de kartın acayip hareketleriyle ilgili başlık açılmış ancak sonuç yok. SPDIF ya da bir ses sistemine bağlandığındaki performansı hakkında yorum yapamayacağım. Eski PCI kartımı kullanmak için başka çözümler deneyeceğim. Aşağıdaki başlık aynı karttan bahsetmiyor ama benim aldığım sonuç bununla bire bir aynı. Frequency sweep yaptığımda bass boost açık iken 130-210hz aralığını yuttuğu görülüyor, kulaklıkta bu net anlaşılıyor.
redditSound BlasterX G6 SBX Bass enhancer issuehttps://www.reddit.com/r/SoundBlasterOfficial/comments/bvr3i6/sound_blasterx_g6_sbx_bass_enhancer_issue
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 1 Mayıs 2022; 13:3:40 >
-
@wacd
Hort sorun değil. Recon 3D'yi uzun süre kullandım. Daha sonra anakartımdaki(Gigabyte GA-X99-Gaming G1 WIFI) Recon 3Di'yi kullanmaya başladım ve üst düzey kapasitörlerin ve amfinin ne kadar etkili olduğunu görmüş oldum. 3D modeliyle alakası yok diyebilirim. Kapasitörler ve amfinin sesi bu kadar değiştirmesi inanılmaz. Üst seviye kart için bütçe varsa alınabilir fakat yoksa artık ses kartı almaya değmez diye düşünüyorum.
-
PCI-E PCI dönüştürücü kart alarak eski SB Audigy kartımı taktım hocam mecburen. Recon3D yi de iş arkadaşıma hediye ettim. Müzik ve genel ses kalitesi olarak inanılmaz kötü bir kart. Oyun performansı ile ilgili yorum yapamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X