Şimdi Ara

CREATIVE SB AUDIGY 2 NX CLA EXTERNAL USB 2.0 SES KARTI almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada.comdan CREATIVE SB AUDIGY 2 NX CLA EXTERNAL USB 2.0 SES KARTI (176,60YTL) almak istiyorum. Şu an HP-COMPAQ Presario 6420 notebook ve Creative SBS A300 2+1 ses sistemim var. Bu sistemde dinlediğim müzikler iyi sayılır, ben fakat daha güzel bir ses kalitesi, kulağa hoş gelecek, okşayacak bir müzik istiyorum. Bu ses kartı nasıl, yorumlarınız nelerdir, notebooklarda kullananlar nasıl yorumlayabilir. Veya başka usbden girişli önerebileceğiniz bir kart varmı?.Ayrıca Vista ile uyumu nasıl, kardeş kardeş çalışırmı.?
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 1 Nisan 2008; 19:47:38 >

• Arkadaşlar yorumu olan yokmu acaba..
  • bende bu soruyu arkadaslarıma sormustum ama sanırım suankı notebooklar ıcın en ıyı usb ses kartı bu bende en kısa zamanda temın etmeyı dusunuorm her ne kadar bu ara fıyatı yukselms olsada
  • Başka yorum yokmu
  • 2.1 için yeterli bir kart 8 ay gb bir kullanım sürem oldu gayet memnun kaldım.Usb dışında audigy2 zs pcmcia modelinede bakabilirsin tabi laptopuna uyum yani kart slotunu pcmcia oluşunu incleyip o şekilde araştırmanı tavsiye ederim.Birde 2 kanal için çok güzel iş yapan bir kart daha var oda m-audio fasttrak usb 2 modeli ses kalitesi çok iyi parasına göre ayrıca kayıt imkanıda sunmakta
  • Vista ile kullananlar varmı acep.Uyum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 3 Nisan 2008; 16:41:58 >
  • bu karta para verme...laptopın girişi pcmcia ise audygy 2 zs , expres ise x-fi extreme al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vista da Dolby Digital ve DTS çözmüyor malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bu karta para verme...laptopın girişi pcmcia ise audygy 2 zs , expres ise x-fi extreme al.

Arkadaşa katılıyorum.
    'Güzel bir ses kalitesi, kulağa hoş gelecek, okşayacak bir müzik istiyorum' demişsin, o zaman Notebookun girişine göre ya audigy 2 yada x-fi extreme al
  • quote:

Orjinalden alıntı: DFX

Vista da Dolby Digital ve DTS çözmüyor malesef.

yanlış bilmiyorsam söyledikleriniz zaten yazılımsal olarak playerların içinde mevcut.mesela powerdvd kendisi yazılımsal olarak çözüyor zaten diye biliyorum.
  • Pcmcia girişli olan modeli alabileceğim, tavsiye edeceğiniz bir alışveriş sitesi varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Pcmcia girişli olan modeli alabileceğim, tavsiye edeceğiniz bir alışveriş sitesi varmı

Sıfırını bulabilceğini sanmıyorum ama 2.el bölümüne bakabilirsin...bende ordan almıştım.
  • Power DVD ve WinDVD ile denedim olmadı. Yapan biri varsa lütfen anlatsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

quote:

bu karta para verme...laptopın girişi pcmcia ise audygy 2 zs , expres ise x-fi extreme al.

Arkadaşa katılıyorum.
    'Güzel bir ses kalitesi, kulağa hoş gelecek, okşayacak bir müzik istiyorum' demişsin, o zaman Notebookun girişine göre ya audigy 2 yada x-fi extreme al
  • Bu kart Creative SBS A300 2+1 deki ses kalitesi nasıl olabilir acaba. İllaki yüksek fiyatlı 5+1 gibi bir ses sistemimi almak lazım.
  • quote:

Alacağım kartı ben hem laptopta hemde arasıra masaüstü pcde kullanacağım. Dediğiniz ürünü masaüstünde kullanma şansım yok. "Bu karta para verme" deyince bi tedirginlikte kaldım trimaxsahinabi. Bu kart çokmu kötü. Bi yol gösterin..Bu iki ürün arasında gidip geliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=218&productId=bd13976

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14026&categoryId=1067&path=1067&ref=007.1

• Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook
  • zayzay;
    bu kartı çeşitli aparatlarla masaüstü pc lerdede kullanabilirmiyiz.
  • yanlış hatırlamıyorsam daha önce öyle bi aparat yine bu forumda gündeme gelmişti ama pcmcia girişli olana yani audigy 2 ye göreydi galiba
  • bu kartın avantajı evrensel olması.

yani hem masaüstü hem dizüstünde uzun süre kullanılabilecek cinsten olması. eski laptoplarda pcmcia, yeni laptoplar pci-express giriş mevcut. 2 defa laptop değiştiren biri için x-fi ye geçiş masraflı olacak. bu kart ile eski yeni farketmeksizin kullanabilirsiniz. tabi x-fi kalitesini yansıtmaz o ayrı konu. ayrıca hem laptop hemde masaüstü kullanıcıları en iyi ve tek alternatif bu. en azından daha iyisi çıkana kadar.
  • Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook
    Sound Blaster Audigy 2 NX USB

Bu iki kartı da kullandım ama x-fi yi tavsiye ederim.

Bağlantı özellikleri ve çıkış gücü, kısacası teknik özellikleri olarak audigy 2 nx daha iyi bi ürün. Ancak yazılımları güncel değil, ayrı elektrik adaptörüyle çalışıyo ve bi ses kartı için kaba bi ürün, taşınabilir değil. Kablo salatası oluyo tüm bağlantılarını yapınca. X-fi ise çıkış gücü olarak biraz daha mütevazi ama kartla birlikte gelen uygulama ve özellikler çok güncel. Ayrıca çok zarif bi kart. 5.1 bağlantı için ayrı aparatı var. Aparat takılı değilken kendi kılıfında heryere götürebilir, kartın içinden çıkan mikrofonlu creative kulaklıkla kaliteli müziğinizi dinleyebilirsiniz. Çok önemli bi ayrıntı olmamakla birlikte nx 7.1, x-fi 5.1 çıkış sağlıyo.

Ayrıca audigy 2 nx daha çok xp ye yönelik bi kart, vistada programları fln problem yapıyo, cmss gibi özellikleri çalışmayabiliyo, kartı algılamıyo bazen v.s. X-fi yi ise tüm özellikleriyle 64 bit vistada sorunsuz kullanıyorum. Sonuçta karta para verecekseniz ki az bi para değil, 100 küsür lira, x-fi alın derim Audigy de çok güzeldi ama zamanı geçti, o özelliklerde yeni ve daha güncel bi usb ses kartı kart yapması lazım creative in

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.