Arkadaşlar bu creative product registrationla başım dertte hiç kapanmıyor ses kartı sürücüsünü yeniden yukledim ses kartı slotunu değiştirdim ne yaptıysam kurtulamadım bilgisayarı açar açmaz şu çıkıyor:
tamam desemde çarpı işaretine bassamda ardından şu çıkıyor:
okey diyorum ve ardından bu çıkıyor:
bundan sonra yes desem şu çıkıyor:
iptal veya çarpıya bassam gene en başa dönüyorum hiçbir şekilde kapanmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar nasıl kurtulabilirm bundan yardım edin lütfen ses kartım creative sound blaster live 5.1
MsConfig ten yok etmeyi dene.
msconfig ne oluyo biraz daha detaylı anlat lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
Başlat + Çalıştır + msconfig yaz entere bas açılan kutudan Başlangıç sekmesine tıkla arada bu programın yanındaki tiki kaldır
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
bence msconfig olayına hiç girme bilmediğin belli. daha da bozabilirsin, bilen bi arkadaşın varsa çevrenden yardım al derim.
win+r ye bas sonra msconfig yaz açılan pencereden başlangıç sekmesine gelip o ekran goruntusunu buraya koy sorun cozulsun daha sonra korma ya
ya güzel kardeşm ne gerek ses kartına felan eğer anakartın GİGABYTE İSE zaten adam üstüne 5+1 çıkış koymuş bence boşuna uğraşıyosunn
onboard ses kartları, performansı %10-15 arası düşürür ve buna rağmen kaliteli ses vermezler.. EAX kıl yün muhabbetine girmiyorum bile.. onboardlardan çıkan ses değil cızırtı resmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme