Şimdi Ara

Creative Megaworks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Creative Megaworks sisteminin bilgisayara giriş kabloları ne tür oluyor ? Yani 3 girişli anakartlarla uyumlu mu yoksa Ev sinema sistemi tipinde mi ?Mümkünse elinde olanlardan bir de SS rica ediyorum
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanXXXXx

Merhaba arkadaşlar,
    Creative Megaworks sisteminin bilgisayara giriş kabloları ne tür oluyor ? Yani 3 girişli anakartlarla uyumlu mu yoksa Ev sinema sistemi tipinde mi ?Mümkünse elinde olanlardan bir de SS rica ediyorum
    Şimdiden teşekkürler.

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/187110/3FDCAC9C509A41C48735B7D216E5E700.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: afulu

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Şimdiden teşekkürler.

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/187110/3FDCAC9C509A41C48735B7D216E5E700.jpg

Siyah girişi belirtmenizin sebebi nedir ?

• Resmi forumdan buldum. Bi amacı yok.
    Kendim de Creative Megaworks kullanıyorum. Kabloları resimdeki şekilde oluyor.
  • Normal bir şekilde ses kartına ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor mu yani.Almayı düşünüyorum da konuda bilgisizim.Teşekkür ederim resim için
  • 5.1 destekli her ses kartıyla kullanabilirsiniz, onboard ses kartınız da siyah yeşil ve turuncu varsa olur.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için.İyi günler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Normal bir şekilde ses kartına ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor mu yani.Almayı düşünüyorum da konuda bilgisizim.Teşekkür ederim resim için

Laptopta kullanıyorum ben. 3 tane ses girişi var laptopta. 5.1 destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.