Şimdi Ara

Creative LX520 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Creative LX520 5.1 almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Aynı fiyata (60-65$ + KDV) başka bir ses sistemi önerebilirmisiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Arkadaşlar Creative LX520 5.1 almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Aynı fiyata (60-65$ + KDV) başka bir ses sistemi önerebilirmisiniz?

bence yapmış olduğun tercih iyi.

hiç kasma
  • lx520 ler fena değiller ama hem kumadası yok hem de woofer ı biraz kötü.
    bence bi 10 dolar daha koy logitech x-530 al,çok daha iyi bi set.

• philips 6.510 tavsiye ederim
    teknosada 99 ytl olması lazım hem ucuz hem kaliteli
    55w rms ve 5+1 surround

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 6 Ocak 2005, 9:32:16 >
  • Peki bu sistemlerin arka hoparlörleri için ayaklıkları var mı?
  • Aslında birşey söyleyeyim mi bunların hepsi iyi ürünler ve apartmanlarda yaşıyoruz çoğumuz yani kullancağımız mekan kısıtlı ben de ses kartı 5.1 ve ben buna rağmen 2.1 creative 2500 aldım koyacak yer yok o yüzden sen bunların arasında ki farkı eğer iyi bir kulağın yoksa fark edemezsin zira oyun ve film dışında 5.1 birşeye yaramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalciruh

Aslında birşey söyleyeyim mi bunların hepsi iyi ürünler ve apartmanlarda yaşıyoruz çoğumuz yani kullancağımız mekan kısıtlı ben de ses kartı 5.1 ve ben buna rağmen 2.1 creative 2500 aldım koyacak yer yok o yüzden sen bunların arasında ki farkı eğer iyi bir kulağın yoksa fark edemezsin zira oyun ve film dışında 5.1 birşeye yaramıyor

baska ne icin 5.1 alsin ki zaten windows uyarlari icin istemedigi kesin
    mp3ler dinlerken bile stereo olmalarina ragmen surround dinlemek daha hos geliyor bana.

• Arka ayakları olayını bilen yok mu?
  • sanırım hiçbirinde yok
  • ses sistemi olayı cok teferruatlı bi şey sistemde kullanılan malzeme özellikle cok önemli creative bu konuda 10 numara ama bence creative in 7.1 ini al 158 dolar olması lazım ama subwoofera bakarsan 200 watt rms oldugunu görürsün senin alacagın 16 17 olması lazım tabi uydular için de gecerli bu dediğim .. 90 100 fazla vereceksin ama en az 10 kat daha iyi bişey almıs olacaksın bi düsün.. he bi de ses kartı 7.1 olnalı 95 dolar civarında ama deger be olum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.