Şimdi Ara

CREATIVE LABS CT4810 PCI SES KARTI SORUNU....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp kurulumda ses kartını normal gördü driverını kurdu ancak ses aygıtı yok gözüküyordu, üretici firmanın sitesinden en son driverını indirdim kurdum ayrgı yöneticisinde hala bu pci ses kartının driverı yüklü gözüküyor ama denetim masasındaki ses ayarları kısmına girince ses aygıtı yok diyor, ben bu ses kartının çalışmasını nasıl sağlarım bilen var mı?

• ozaman indirdiğin driver yanlış olabilir. sende pc nin kendisiyle birlikte gelen ses kartı driveri mevcutsa eğer onunla kurup denemeni öneririm. artı kurulumda gördü dediğin biraz mantıksız geliyor. çünkü xp yi kurduktan sonra sırasıyla anakart ı ekran ve ses kartlarını daha sonra kamera güç kaynağı vs driverleri yüklenir.

aygıt yöneticisinden baktığında ses kartı bölümündeki sarı soru işaretleri yok yani driver kurulu gözüküyor. ancak denetim masasından girdiğinde ses donanımı bulamıyor öylemi __?
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac___707

aygıt yöneticisinden baktığında ses kartı bölümündeki sarı soru işaretleri yok yani driver kurulu gözüküyor. ancak denetim masasından girdiğinde ses donanımı bulamıyor öylemi __?

aynen öyle, driverı yanlış kurduğumu da sanmıyorum üretici sitesine girip birebir driverı indirdim kurdum, herşey doğru gibi gözüküyor ama ses yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.