Şimdi Ara

Creative Inspire T5400 5.1 Hoparlör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips MMS460 i inceledim görüntüsü çok hoş sesi nasıl acaba birde center da aynı boyda diğer uydularla buda insanın aklında soru işareti bırakıyor keşke şöyle setii alıp 2 gün sonra geri verebileceğimiz biryer olsaydı bu sayede 2 - 3 model deniyim en iyisine karar verebilird,k
  • O yazdıkların içinde en iyisi philips a5600dür. Hem ses çıkışları daha yüksek hem de daha kaliteli ses veriyor. Ama fiyatı da diğerlerine göre azcık daha pahalı. Bu arada cambridge ürünlerin diğer creative'lerden daha kaliteli olduğu her zaman doğrusur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Kardeş, bir yanlışın olmasın? Sadece gigaworks şu an 680$ civarında. Sen ne ettin?
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Nerde 200$a megaworks var mı? Benim bildiğim en iyi satan yer 260$a veriyor. (kdv dahil)
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

GİT BİTANE MEGAWORKS AL 200$ FİLAN AMA O DEDİİNE 1000 BASAR

wolv bi ara bu forumda 220 $ a filan bi yer gostermişlerdi ondan sooliim didim ama kadıkoyde eksen die 1 yer var gıgaworks + 100$ a yakın dvd playeri 300$ a satıyor tabi tek başına gıgaworks weriyorlarmı bilmiyorum

ewet 1 yanlışım olmuş megaworks olacaktı ama gıgaworks te 500$+kdw eksende

• Kardeş, sen ona bir de en az 40-50milyon kargo ekle ve adamların önerdiği vadesiz taksit olayı da kötü. Bu durumda en iyi yer yine vatanbilgisayar.

quote:

ewet 1 yanlışım olmuş megaworks olacaktı ama gıgaworks te 500$+kdw eksende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 11 Kasım 2004, 11:59:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. Crowly

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=25142

bu 5+1 sizce nasıl alınırmı creativin görmediğim bir modeli

fiyatı makul, gibi geldi yada bu paraya ne önderirsiniz

Markası Creative ise uzak durulur yani alınmaz.
  • Kardeş, şu mega'ları satarsam logitec z-680 alacam. O zaman da gigaworks ile aralarında karar verecem, hangisi kalırsa ömürlük o seti kullanırım artık. Ben de creative'den epey soğudum. Bu işi artık cambridge'e bırakmalılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

quote:

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=25142

bu 5+1 sizce nasıl alınırmı creativin görmediğim bir modeli

fiyatı makul, gibi geldi yada bu paraya ne önderirsiniz

Markası Creative ise uzak durulur yani alınmaz.

• LOGITECH - X-530 70W 5.1 HOPARLÖR

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=618388&aType=product

bascuda.com a yeni gelmiş buda çok hoşuma gitti, bu işçok zor, 82+kdv
  • X-530'dan haberim vardı, hatta ne zaman bu ürün Türkiye stoklarında yer alacak diye de bekliyorduk. Ürünün tüm özellikleri z-640 ile aynı, yani ses çıkışları felan. Ama görüntü olarak kesinlikle çok daha iyi. Ayrıca bence daha kaliteli bir bass ve tiz vereceği de ortada. Artık z-640 yerine x-530 önereceğiz anlaşılan. Çünkü fiyat olarak da çook uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 12 Kasım 2004, 0:22:03 >
  • PEki dtt 2200 buldum 100 dolara onumu alsm yoksa X-530 mu alsam ? nasıl olsa bayram bitene kadar alamıyacağıma göre biraaz daha araştırayım diyorum ...
  • Bende de dtt2200 var, 100 dolar değil 100 milyona satıyorum. Çok temiz, herşeyi orjinal kutusunda. İlgilenirsen pm gönder.
    quote:

PEki dtt 2200 buldum 100 dolara onumu alsm yoksa X-530 mu alsam ? nasıl olsa bayram bitene kadar alamıyacağıma göre biraaz daha araştırayım diyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 13 Kasım 2004, 19:19:13 >
  • bende x-530 öneririm. görüntüsü gerçekten güzel ve çıkan ses heralde en az 640 kadar kalitelidir.
  • z-640 kadar kaliteli, hatta daha iyi olacağına eminim çünkü bass ve tiz için farklı sürücüler kullanmışlar bu sefer.
  • Philips A5 600 al dert telaseden kurtul :)
  • honnery illa bana A5.600 mü aldıracaksın yaw övme şunu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 16 Kasım 2004, 19:30:11 >
  • Her eve Lazım ::::::::::::::::>>>>Philips A5 600

• 18/11/2004 te compex fuarı var oraya gidiyorum, kampanyalar olabilir.
  • Sonuç fuarda hiçbirşey bulamadım. fuar berbatı. ama yazıcıoğlında ths 550 ye yakından bakında 12 ay taksitle almaya karar verdim 290+kdv ye divx playerlı var sanırım tek olarak pc depoda 219+kdv idi ordan gidip alıcam ve ses sistemimi ilelebet değiştireceğim
  • Arkadaşlar en sonunda mutlu son LOGİTECH X-530 karizma bilg.da 77+KDV peişin 130.000.000 tl ye aldım koskoca yazıcıoğkudan birtek kariizmada var diğer dükkanlara sorduğumda "acaba sizde logitech speaker varmı ? cevaplar one ? mouse mu ? yok creative var daha güzel ? onlar creative ses kartlarıyla uyuşmaz diyen bile oldıu herneyse bunlar bilg.cıların genel muhabbetleri ben seti aldım kurdum çok memnunum sesi çok çıkıyor baslar sanki koskoca bir delikten geliyor one biçim dip bass öyle bass ibresi 2 de iken ev inletiyor sona getiriyorum ses bozulmuyor ama çok güçlü bir gümleme çıkıyor tizlerdede hiç eksiği yok fazlası var kısacası set mükemmel bence giyat performans açısından en iyilerden biri olamaya layık logitech kalitesi sonuçta divx izlerken müzik dinlerken ve nfs2 oynarken çok keyif alıyorum üzerinde kulaklık girişi var kolonları kapatsanızda kulaklık giriişinden ses geliyor yanlışlıkla kulaklık çıkarsa ses çok çıkmasın diye yapmışlar gayet güzel uydulardan sos sese yakın çıkarken bile hiç bir titreme yok sanki resim gibi duruyor, yalnız ben bu kolonların duvara monte edildiğini sanmıyorum, ana bolume sağ ön kolonun üzerinde ve subwoofera bağlantısı bildiğimiz monitor kablosu kullanmışlar subwooferın arkasına takılıyor değişik bir bağlantı şimdide arka ayak almak istiyorum başka markalardan alsam bunlara uyma ihtimali varmı acaba ?

• Hoparlörlerin hayırlı olsun. Logitech kullanan bir kişi daha eklendi. Gün geçtikçe logitech kullanıcıları artıyor. Creative'in yakında pabucu dama atılacak.
  • Wolverine bu son dediğine sen bile inanmıyosun dimi?...Zor bi ihtimal yawww
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.