Şimdi Ara

Creative inspire 5700 digital Dekoder tamiri yapabilecek teknik servis arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun yıllardır memnun biçimde kullandığım creative inspire digital setimin dekoderde sorun yaşıyorum optik ve coax ses girişleri ses kesiyor kapatıp açtıktan sonra bir müddet düzelip yine ses kesiliyor her duruma karşın kablo değişimi ve ses kartından kaynaklı olabileceği için farklı optik çıkışlardan bağlantı yaptım sorun devam ediyor.

analog bağlantı yaptığımda ses alabiliyorum ama bu sefer de panel üzerindeki optik digital bağlantı butonunu aktif etmezsem sürtekli tıssssssss ses geliyor. optik çıkışla analog çıkışı aynı anda aktif edince analog çıkışlardan ses alınıyor bu daha önce böyle değildi.

bu sorunumu halledebilecek bir usta veya tavsiye edilecek izmir veya manisa veya balıkesirde yapabilecek teknik bilgiye sahip firmalar varsa yaptırabilirim...

EDIT: UFUK BEYE ÇOK TEŞEKKÜRLER CİHAZIM SÜPER OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 21 Ağustos 2015; 21:03:19 >

• dekoderin resimleri:

• dekoderi yaptırabileceğim işten anlayan izmir veya balıkesirden bir servis önerisi istiyorum arkadaşlar. creative nin tek yetkili servisi olan destek bilişim ürün koyuncu üzerinden alınmadığı için ücretlide olsa tamirini yapmak istemiyorlar creative supporttan yardım istedim cvp vermiyorlar
  • MERHABA . cihazınızda bir problem olabileceğini sanmıyorum . sizin yaşadığınız sorun yada problemin benim müştterilerim tarafından tamire getirilen cihazlardada dolby codec uyumsuzluğundan kaynaklı seste kesilme kesik kesik ses verme gibi problemler ortaya çıkardığını unutmayınız . herhangi bir codec kullanmaksızın yine aynı sorun ve problem devam ediyorsa 0 555 965 18 00 ( ufuk yıldız ) numaradan bana ulaşabilirsiniz . tamir ve bakımı için size yardımcı olmaya çalışacabilirim saygılar .
  • eternalses E kullanıcısına yanıt
    üstadım pm gönderdim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalses

MERHABA . cihazınızda bir problem olabileceğini sanmıyorum . sizin yaşadığınız sorun yada problemin benim müştterilerim tarafından tamire getirilen cihazlardada dolby codec uyumsuzluğundan kaynaklı seste kesilme kesik kesik ses verme gibi problemler ortaya çıkardığını unutmayınız . herhangi bir codec kullanmaksızın yine aynı sorun ve problem devam ediyorsa 0 555 965 18 00 ( ufuk yıldız ) numaradan bana ulaşabilirsiniz . tamir ve bakımı için size yardımcı olmaya çalışacabilirim saygılar .

Ufuk bey sayesinde cihazımın sorunu halloldu gerçekten son derece özverili ilgili beyefendi bir kardeşimiz. beni gerçekten büyük bir sıkıntıdan kurtardığı için kendisine çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 21 Ağustos 2015; 21:01:33 >

• bende de aynı cihazdan var tv ye bağlı calistiriyordum avm ak arızalandı patır patır ses yapıyor tamir konusunda yardımcı olabilecek varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metsem25 M kullanıcısına yanıt
    ankarada magnat hoparlör ve ses sistemleri servisliğinide yapan ufuk bey sizin sorununuzu giderecektir sağolsun çok ilgilendi onunla görüşün 0 555 965 18 00 ( ufuk yıldız )
  • gecmis olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum ama benim cihazda da aynı sorun var.
    Konuyu açan arkadaşımıza ve aradığımda yardımcı olan Ufuk Bey'e çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.