Şimdi Ara

Creative I-Trigue L3800 2+1 incelemesi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok güzel bir sistem, bass performansı kesinlikle iyi, tiz ve midleri zaten yazmaya gerek yok... Açıkçası beklentilerim yüksek olmasına rağmen bu üründe fazlasıyla karşılaştım, herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcumen

Gerçekten çok güzel bir sistem, bass performansı kesinlikle iyi, tiz ve midleri zaten yazmaya gerek yok... Açıkçası beklentilerim yüksek olmasına rağmen bu üründe fazlasıyla karşılaştım, herkese tavsiye ederim...

Hayırlı olsun dostum..Güzelde bir ses kartıyla performansının çok daha şaşırtıcı boyutta olacağını düşünüyorum..Gerçekten parasını hak eden bir ürün..Güle güle kullan tekrar
  • Benim L3800 de bugün geldi, çok beğendim. Bir sorum var: kablosuz kumandada bulunan "Fm/mp3, play, pause.." tuşlarını bilgisayara entegre edilebiliyor mu? Yani winamp falan konmtrol edilebiliyor mu?
  • Bende l3800 kullanıyorum ses kalitesi çok üstün, sesler net, yanlız 'ana' kumandanın açma kapama düğmesi bozuk 3-5 defa basıyorsun birinide algılayıp kapatıyor sadece ana kumandayı servise gönderebilme olanağımız var mı acaba?
  • ben de bu seti alacağım sanırım ama hala karar veremiyorum
  • altec mx5021 alamazsam buna yöneleceğim...
    bu cihazın bass performansı bakımından zayıf olduğu söyleniyor
    kıyaslama yapabilir misiniz?
  • Bass'ı kesinlikle yeterli (Benim kişisel görüşüm) ...

Bende senin gibi apt. dairesinde oturuyorum ve sende benim gibi fazla bass istemiyorsun (Z4 gibi -Z2300 gibi kafanın içinde tok tok tok diye vuran) o yüzden Kendi sitesinde bir açıklama var Titanyum alaşımındaki uyduları ile Kristal netliğinde Ses demiş! İşte daha güzel açıklanamazdı aldığın zaman bunu hissediyorsun Apt. dairesi içinde keşke biraz daha tok bass vursaydı demedim aldığım günden beri..Bence yeterli

Neodymium mıknatıslar sayesinde, NeoTitanyum mikro sürücüler kristal netliğinde tiz sesler sunuyorlar ve sesleri olabildiğince detaylı iletiyorlar. I-Trigue L3800, bir çok hoparlörlerde duyamayacağınız kadar gerçekçi sesler sunmaktadır.
    Powerful subwoofer
    [\quote]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 30 Ağustos 2009; 22:28:47 >

• gönlüm yine creative kaymaya başladı
    zaten ikinci el alacağım arkadaştan da ses çıkmıyor
    pmi okuyor yanıtlamıyor
    böyle insanlarda var işte
  • Ne kadara satıyor 2. eli Creative'in ?
  • 180 lira istiyor sıfırı zaten 220 lira sanırım fazla değil mi
  • Ne kadar kullanmışki? Belki oda fark edebilir?
  • yani 1 yıllık cihaz ama ne kadar temizlikte bilmiyorum
    fakat 180e alacağıma sıfırını alırıım daha iyi
  • 1 yıllık bir cihazın fiyatı bence 150TL. olabilir, yani en azından ben satsam öyle olurdu herhalde ama hiç satmak aklımdan geçmedi
  • ya şu iki sistemi dinlesem aslında direkt olay budur diyeceğim
    hep milletin ağzına bakıyorum o yüzden kararsız kalıyorum
    birisi iyi diyor birisi kötü
    mx5021 için pek kötü yorum duymadım ama...
    altec almak istiyorum ama temizini bulmak zor
    creative alacak olursam 180e ona vereceğime sıfırını alırım elbette
    kısacası benim kafamda 3 şık var ya altec mx5021 ya creative i-trigue 3800 ya da microlab solo 7
    bir türlü olay şudur diyemedim
  • ürün hepsiburada.comda kargo dahil 194liraya geliyor +peşin fiyatına taksitte yapılıyor bence o kadar az bir fark için 1yıllık cihaz almaya değmez elektronik cihaz sonuçta hoparlörlere belki hiçbirşey olmaz ama bu tür cihazlarda kontrol ve kumandada sorun çıkartabiliyor ben şahsen elden, tanıdıktan yada sıfırıyla arasında değecek kadar fiyat farkı falan olmadığı sürece 2. el almazdım
  • Ben oldum olası ı triguelere hastayımdır benimde ilk sistemin 3300 ve bu setimi hala ararım o küçücük sub ne öttürüyodu midler zaten teknolojisyle kendini ispatlamıştı:) incelemen için çok tşk arkadaşım ellerine kollarına sağlık

Creative I-Trigue L3800 2+1 incelemesi!!!

• arkdaşlar CREATIVE GIGAWORKS T40 2.0 hakkında bilgisahibi olan varmı

• g500 den daha kaliteli ses verirmi acba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

g500 den daha kaliteli ses verirmi acba ?

Bass olayını bilmem ama Tiz'lerde üstün olduğuna eminim G500'e göre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.