Şimdi Ara

Creative ep-630 temassızlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sol kulaklıktan artık ses gelmiyor.sanırım temassızlık var.bu sorunu nasıl halledebilirim.
    kulaklığı 1 yıl önce hepsiburadadan almıştım.1 yıl daha garantisi var.

• Adını unuttum Creative'in Türkiye'ye dağıtım yapan markasının. Belki onlar garantiyle yapabilir. Ama "I" jacklı olduğundan seinn hatan olabilir. Yani bu tip "L" değil de "I"'larda kullanıcı odaklı sorunlar olabiliyor, kablo kırılması, temazsızlık gibi. Cebinize kulaklığın girişi altta kalacak şekilde koyduysanız, bundan olabilir. Umarım garanti ile hâlledilebilir... Olmazsa da elektronikçiler yeni kablo ile yapabilir, ya da tamir edebilir, ama kesin değil tabii ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

sol kulaklıktan artık ses gelmiyor.sanırım temassızlık var.bu sorunu nasıl halledebilirim.

hepsiburada ya mesaj gönderin kulaklığımdan ses gelmiyor. hatalı herhangi bişey yapmadım diye. onlar muhtemelen merkezimize gönderin derler. yurt içi kargoyla ücretsiz olarak,herpsiburada arıza servisine gönderebilirsin. garantiden yapılması lazım (tabi kullanıcı hatası diyerek geri yollamazlarsa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.excellent

quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

sol kulaklıktan artık ses gelmiyor.sanırım temassızlık var.bu sorunu nasıl halledebilirim.

hepsiburada ya mesaj gönderin kulaklığımdan ses gelmiyor. hatalı herhangi bişey yapmadım diye. onlar muhtemelen merkezimize gönderin derler. yurt içi kargoyla ücretsiz olarak,herpsiburada arıza servisine gönderebilirsin. garantiden yapılması lazım (tabi kullanıcı hatası diyerek geri yollamazlarsa)

mesaj attım biraz önce.bakalım ne diyecekler.
    ayrıca merak ettiğim birşey var.kont bilişim creative in distribütörü.acaba onlara götürsem ne derler?

• Türkiye de bir çok firma garantisinin tam olarak arkasında durmuyor malesef.. Kullanıcı hatası deyip,yan çizebiliyorlar.. Ama bazı firmalar da gerçekten güvenlir şekilde tam garanti veriyorlar.. Burda aslında firmaları da suçlamamak lazım.. Buna servislerin lakayitlikleri sebep oluyor..
  • Benim kulaklıktada sorun vardı ama burada kaç yere gösterdim adamlar bakmadılar bile direk biz yapmıyoruz diyorlar.. Şimdi elimde kaldı
  • dün mesaj attım hepsiburada ya cevap yok hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun benim kulaklıkta da var L tipi jak var ama bozuldu işte 2 kulaklıktanda ses gelmiyor pc ye takınca ses geliyor ama 12 ytl lik philips bu kadar dayanıyo demekki
  • benim de 2 ay önce aldığım ep-630 umda temas sorunları oluşmaya başladı,şimdilik sürekli birşey yok ama arasıra seste azalmalar oluyor sağ kulaklıkta.ben en ufak bir müdahalede bulunmadım,ne katladım ne de jack ine baskı uyguladım,ama servise gönderirsem sorun çıkacağını düşünüyorum.ne yapsam kararsız kaldım çünkü 1 ay sonra temas sorunu daha bariz hale gelecek,o zaman kullanıcı hatası diyecekler kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Adını unuttum Creative'in Türkiye'ye dağıtım yapan markasının. Belki onlar garantiyle yapabilir. Ama "I" jacklı olduğundan seinn hatan olabilir. Yani bu tip "L" değil de "I"'larda kullanıcı odaklı sorunlar olabiliyor, kablo kırılması, temazsızlık gibi. Cebinize kulaklığın girişi altta kalacak şekilde koyduysanız, bundan olabilir. Umarım garanti ile hâlledilebilir... Olmazsa da elektronikçiler yeni kablo ile yapabilir, ya da tamir edebilir, ama kesin değil tabii ki.

"I" tipi jack yeni mi çıktı, nasıl birşey?
    "Y" tipi mi demek istedin yoksa

Ayrıca "L" diyerekte "J" tipini mi dedin acaba :S

Cidden kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 9 Nisan 2008; 1:36:10 >

• cevap verdiler.beni yetkili servise yönlendirecekler ya da kendilerine göndermelerini söyleyecekler sanırım.
  • hepsiburadaya daha önce birkaç sefer arızalı ürün göndermiştim. garanti kapsamında tamir ettiler. hatta bir arkadaşım telefonunu yere düşürdü. arıza yaptı,gönderdi ve adamlar direkt yenisini gönderdiler. yani pek sorun çıkarmıyorlar.

bu arada ep-630 ların girişinde hep bu sorun çıkıyo herhalde. benim ep630da da temassızlık sorunu olmuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Adını unuttum Creative'in Türkiye'ye dağıtım yapan markasının. Belki onlar garantiyle yapabilir. Ama "I" jacklı olduğundan seinn hatan olabilir. Yani bu tip "L" değil de "I"'larda kullanıcı odaklı sorunlar olabiliyor, kablo kırılması, temazsızlık gibi. Cebinize kulaklığın girişi altta kalacak şekilde koyduysanız, bundan olabilir. Umarım garanti ile hâlledilebilir... Olmazsa da elektronikçiler yeni kablo ile yapabilir, ya da tamir edebilir, ama kesin değil tabii ki.

"I" tipi jack yeni mi çıktı, nasıl birşey?
    "Y" tipi mi demek istedin yoksa

Ayrıca "L" diyerekte "J" tipini mi dedin acaba :S

Cidden kafam karıştı

Kablodan değil, soketten bahsediyor arkadaş..

@sayyadkn

Creative servisinin eline düşen birkaç arkadaş vardı, pek de olumlu düşüncelere sahip değilim, umarım sorunun en kolay tarafından çözülür..

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 10 Nisan 2008; 17:37:16 >

• hepsiburada ürünü yollamamı istedi.bugün ya da yarın yollarım.
  • ürün yenisi ile değiştirilerek yollandı.hb ye ilgisi için teşekkür ediyorum.

yalnız bu yurtiçi kargo adamı verem eder.
  • Bende de aynı sorun var, sol kulaklıktan çok düşük ses geliyor. Benden kaynaklanmıyor ama hiçbi şekilde durup dururken oldu. Üşeniyorum, bayadır böle en iyisi bende bir an önce yollayayım. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Bende de aynı sorun var, sol kulaklıktan çok düşük ses geliyor. Benden kaynaklanmıyor ama hiçbi şekilde durup dururken oldu. Üşeniyorum, bayadır böle en iyisi bende bir an önce yollayayım. :S

aynı sorun bendede var :) sol kulaklıktan cok az ses gelıyor ama bende üşeniyorum götürmeye
  • Aynı sorunu bende yaşadım :( Sanırsam her ep630 kullanıcısının karşılaşacağı bir problem gibi gözüküyor. Sorun jackdaydı teller kopmuş. Hiç uğraşmadım attım direk çöpe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxlebronxx

Aynı sorunu bende yaşadım :( Sanırsam her ep630 kullanıcısının karşılaşacağı bir problem gibi gözüküyor. Sorun jackdaydı teller kopmuş. Hiç uğraşmadım attım direk çöpe..

kıskıskıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxlebronxx

Aynı sorunu bende yaşadım :( Sanırsam her ep630 kullanıcısının karşılaşacağı bir problem gibi gözüküyor. Sorun jackdaydı teller kopmuş. Hiç uğraşmadım attım direk çöpe..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.