Şimdi Ara

Creative audigy Value Vs. On-Board Realtek 7.1 ? (öneri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: umuti

quote:

Orjinalden alıntı: arespoem

Anarchy,
    Sence audigy almana değdi mi?Yani 1-2 gün oldu kartı alalı heralde.Sen başka birine önerir misin audigy value almayı?

Ayrıca buradan diğer arkadaşlara bir lafım var.Siz bir tane mod yüklediniz diye kartınızı x-fi sandınız.Software mod yapan adamlar "üfff ses süper oldu" gibi abuk sabuk yazılar yazıyorlar.Sanarsın ki ses kalitesi tavan yapmış.Bu arkadaşlar dfx gibi abu sabuk eklentileri de çok severler zaten.Ben çok duydum dfx veya diğer eklentileri kullanıpta "süper ses alanları".

gülsem mi ağlasam mı bilemedim
    herkesin zevki kendine kardeşim, burda herkes fikrini söylüyor. Abuk sabuk dememen gerekiyor. Evet modlu x-fi sürücüsüyle audigy x-fi performansı verdi ve "üfff ses süper oldu" . neden gocunuyosun ki bundan ?
    ama ne yazık ki sen bunun farkına varamayacak kadar garip düşünceler içindesin..

bu arada ben oturduğum yerden atmıyorum. dfx vb yazılımlarla olan şey çok farklı. benim yorumum (ki yüzde 99'unda böyle) . Audigy realtekten çok daha iyi ses verir, modlanmış x-fi sürücüsüyle de coşar. 2 2 daha 4 . Üç farklı düzenekten sesi de dinleyip, bunun aksini söyleyen çıkacağını sanmıyorum. Ha keza senin gibi arada istisnalar çıkabilir ama bu kaideyi bozmaz.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, bu konuda uzman sayılırım hem işim gereği ses profosyonellik alanlarımdan biri, artı ilk ses kartımı aldığımda cdromlar yeni çıkmıştı siz ordan hesaplayın.. Creative Sound Blaster Pro vardı, Sound Blaster 16 vardı. Bunlar o zamanların standartlarıydı. Dosta çalıştırırdık oyunları windows 3.1 vardı. O zamandan beri çeşit çeşit kartlar kullandım. Yorumumu tüm bunlara dayanarak yapıyorum. Oturduğumuz yerden sallamamak lazım, kartlara, insanlara, değil mi ama ?

saygılar..

birebir katılıyorum,
    bunları bende yazmak istedim fakat arkadaşı kırmak istememem yüzünden fazla değinmemiştim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

quote:

Orjinalden alıntı: umuti

quote:

Anarchy,
    Sence audigy almana değdi mi?Yani 1-2 gün oldu kartı alalı heralde.Sen başka birine önerir misin audigy value almayı?

Ayrıca buradan diğer arkadaşlara bir lafım var.Siz bir tane mod yüklediniz diye kartınızı x-fi sandınız.Software mod yapan adamlar "üfff ses süper oldu" gibi abuk sabuk yazılar yazıyorlar.Sanarsın ki ses kalitesi tavan yapmış.Bu arkadaşlar dfx gibi abu sabuk eklentileri de çok severler zaten.Ben çok duydum dfx veya diğer eklentileri kullanıpta "süper ses alanları".

gülsem mi ağlasam mı bilemedim
    herkesin zevki kendine kardeşim, burda herkes fikrini söylüyor. Abuk sabuk dememen gerekiyor. Evet modlu x-fi sürücüsüyle audigy x-fi performansı verdi ve "üfff ses süper oldu" . neden gocunuyosun ki bundan ?
    ama ne yazık ki sen bunun farkına varamayacak kadar garip düşünceler içindesin..

bu arada ben oturduğum yerden atmıyorum. dfx vb yazılımlarla olan şey çok farklı. benim yorumum (ki yüzde 99'unda böyle) . Audigy realtekten çok daha iyi ses verir, modlanmış x-fi sürücüsüyle de coşar. 2 2 daha 4 . Üç farklı düzenekten sesi de dinleyip, bunun aksini söyleyen çıkacağını sanmıyorum. Ha keza senin gibi arada istisnalar çıkabilir ama bu kaideyi bozmaz.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, bu konuda uzman sayılırım hem işim gereği ses profosyonellik alanlarımdan biri, artı ilk ses kartımı aldığımda cdromlar yeni çıkmıştı siz ordan hesaplayın.. Creative Sound Blaster Pro vardı, Sound Blaster 16 vardı. Bunlar o zamanların standartlarıydı. Dosta çalıştırırdık oyunları windows 3.1 vardı. O zamandan beri çeşit çeşit kartlar kullandım. Yorumumu tüm bunlara dayanarak yapıyorum. Oturduğumuz yerden sallamamak lazım, kartlara, insanlara, değil mi ama ?

saygılar..

birebir katılıyorum,
    bunları bende yazmak istedim fakat arkadaşı kırmak istememem yüzünden fazla değinmemiştim..

o bizi kırıyo ama..
    sorsan realtekten başka audigy modlu modsuz dinlememiştir bile... dinlemeden böyle konuşulur mu..

• vallahi ne biliyim hocam cahilliğine verelim o takılsın kafasına göre..
  • Anarchy bana cahilliğine verelim tarzında çocukça şeyler yazma.Efendi gibi konuşalım saygısızlığın lüzumu yok.

Ses kartlarının kalitesinde belirleyici olan ADC(analog to digital converter) ve DAC (digital to analog converter) değerleridir.Hatta bir arkadaş modla ilgili konuda bunu belirtmiş.(Tabi anlayana)Yaptığınız modla bu değerleri değiştiremiyeceğinize göre ses kalitesini de artıramazsınız.
  • quote:

Anarchy bana cahilliğine verelim tarzında çocukça şeyler yazma.Efendi gibi konuşalım saygısızlığın lüzumu yok.

Ses kartlarının kalitesinde belirleyici olan ADC(analog to digital converter) ve DAC (digital to analog converter) değerleridir.Hatta bir arkadaş modla ilgili konuda bunu belirtmiş.(Tabi anlayana)Yaptığınız modla bu değerleri değiştiremiyeceğinize göre ses kalitesini de artıramazsınız.

ben sana bişiy demeyim diye kendimi çok tuttum ama kendin hakettin benim yaptığım birşey yok,bundan sonra ki postlarınada cevap atmıyacağım,saygılar arkadaşım.
  • kendini rahat bırakabilirisin tutmana gerek yok.Artık sen ve umuti yakında x-fi extreme modunuzla Signal-to-noise ratio (SNR)'yu da değiştirirsiniz.
    Hayal gücünde sınır yok.Yahu insanda biraz muhakeme gücü olur bir düşünür derki ben software modla nasıl x-fi ye yakın ses elde edebilirim.Siz bunu
    ekran kartına yapılan overclockla karıştırıyorsunuz.
  • arkadaşım biz bu modlama olayından sonra ses bizi tatmin etti yani sesteki olumlu değişimi gördük yani burda ne desek boş senin modlayıp görmen lazım 2 zs yi niye satıyorsun arkadaşım bi gamer al da sende rahatla bizde rahatlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 31 Aralık 2008; 0:44:27 >
  • arkadaşlar çok merak ettiğim bir olay var;
    modlanmış driverda CMSS özelliğini açtığımız zaman 2 seçenek var,stereo surround da mp3 dinliyorum genelde,filmleri falanda sereo surroundda izliyordum fakat bugün indirmiş olduğum HD filmi stereo xpand de izleyim dedim ve ses 5.1 olarak geliyordu,yani centerdan sadece konuşma sesleri,rear lardan arkaplan müzik gibi sesler geliyordu hoşuma gitti,xpand ile stereo surroundun görevi nedir ve tam olarak ne işlere yarıyor ?
  • vay bea onboard sesten hariciye geçenler eşekten ata binmiş gibi oluyor demekki bütün okudugum yorumlarda öyle bir izlenim var.
    bende 1 aya kadar alcam x530 (x540 Bualamdım bulursam alırım)
    sonraki 1 aya kadarda ses kartı alırım belki
    ondan sonraki ayada 1tb hdd alırım
    sonra para biriktirme işine ara veririm okulda aç kalıyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

vay bea onboard sesten hariciye geçenler eşekten ata binmiş gibi oluyor demekki bütün okudugum yorumlarda öyle bir izlenim var.
    bende 1 aya kadar alcam x530 (x540 Bualamdım bulursam alırım)
    sonraki 1 aya kadarda ses kartı alırım belki
    ondan sonraki ayada 1tb hdd alırım
    sonra para biriktirme işine ara veririm okulda aç kalıyorum çünkü

Biraz daha biriktir tatil gelmiş oluyo zaten bi çömlekçi turu yapar gelirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.