Bildirim
CREATİVE 5200 CENTER SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alakası yok.. bende de 5200 var vew mp3, vcd, divx, DVD ,oyun herşeyde 5.1 ses alıyorum.. yani en azından şöle diyim her hoparlörden ses geliyo.. ses kartın onboard sa bunu bilemicem çünkü hiç onboard ses kartı kullanmadım ve onboard kartlarda center sorununa kesin bi çözüm bilmiyorum ve görmedim şuana kadar.. bütün forumlarda O/B ses kartında centerdan ses alamadıını sölüyo genelde millet alabilenlerde var tabi ama nasılş bilmiyorum
ama harici ses kartıysa eğer kartın ses kartını söle bize.. eğer creative falan sa CMSS ayarını tikle.. ayalarına iyi bak.. öncelikle kablo bağlantılarını doru yaptıından n emin ol.. sanırım bağlantıyı doğru yaptın ama yazılım.. yani, ayarlarda senin eksiklik varr.. harici ses kartıysa centerdan ses getirmek daha kolay gibi
ses kartını sölrsen ona göre bişiler sölyleyebilir millet sana ok? -
Ses kartım creative sound blaster live 5.1 -
creative sound blaster live 5.1 hiç kullanmadım maalesef ama sana şöle bi tavsiyede bulunucam
CMSS ayarını falan unut tamammı şimdilik ve subwooferın arkasına git ve turuncu kabloyu çek ok? ve sonra CENTERdan ses gelip gelmediğine bak ve sonucu buraya yaz -
Çektim turuncu kabloyu.
Ama bi fark olmadı. Yine 4+1 alıyorum. CENTER yok
Naapcaz şimdi; yaa bu senin dediin CMSS ayarı nooluyo? -
ya ben tam kullanmadıım için bilmiyorumn ama sen ayarları kurcalayarak bulabilirsin CMSS ayarını bunu tiklersen sesi 5.1 yapıyo .. yani center a dağıtıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X