Şimdi Ara

creative 5+1 sistemini dvd playerda kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar bu olayı gerceklestirmek için aparat gibi bişi mi kullanmam lazım nerde bulurumm yardımcı olursanız sevinirim????

• quote:

Orjinalden alıntı: loneranger

ya arkadaslar bu olayı gerceklestirmek için aparat gibi bişi mi kullanmam lazım nerde bulurumm yardımcı olursanız sevinirim????

dvd playerın giriş veçikşlarının resmini çek koy ona göre karar verelim
  • ya resim koyamam ama markası bu bp nin verdigi toshiba sd 270e
  • ben tv nin kulaklık çıkışına bağlıyorum.sorunsuz çalışıyor...
  • abi 5+1 lerde o olay mumkun oluyo mu bence olmaz da..

quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

ben tv nin kulaklık çıkışına bağlıyorum.sorunsuz çalışıyor...
  • hocam creative 5.1 ses siteminde 3 giriş var bunları 2 ye bölen converter mı dersin artık çevirici var 3 lü speaker girişini 2 liye düşürüp tek erkek çıkış iki dişi giriş olacak.böylece 6 kabloyu oraya bağlayacaksın sonra bi dijital ses cd si ile yada dvd nin kendi ayarlarıyla yerleştircen. ank da isen konya sokata bulursun. değilsen özelden ulaş ben göndereyim sana kargo ile. problem yok. 3 ü 10 lira bile yoktur.
  • eyw kardesim ole bi alet warsa sanırım kadıkoyden bulurum tşklerrr

quote:

Orjinalden alıntı: gecegezer

hocam creative 5.1 ses siteminde 3 giriş var bunları 2 ye bölen converter mı dersin artık çevirici var 3 lü speaker girişini 2 liye düşürüp tek erkek çıkış iki dişi giriş olacak.böylece 6 kabloyu oraya bağlayacaksın sonra bi dijital ses cd si ile yada dvd nin kendi ayarlarıyla yerleştircen. ank da isen konya sokata bulursun. değilsen özelden ulaş ben göndereyim sana kargo ile. problem yok. 3 ü 10 lira bile yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.