Şimdi Ara

Creative 5+1 Ses Sistemi Kablolu Uzaktan Kumanda Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Creative 5+1 Ses Sistemi Kablolu Uzaktan Kumanda Bozuldu


    Arkadaşlar bu resimdeki alet bozuldu. Ses veriyordu hoparlörden ama kulaklık takınca kulaklığın tekinden ses geliyordu. Kulaklık değiştirdim, başka alete taktım kulaklıklarda sorun yok. Sonuç olarak bu alette sorun olduğuna vardım çünkü o kablo giriş yerine bastırınca çekince ses gidip geliodu. Şimdi komple söktüm bunu hoparlörlerden ses gelmez oldu.

    Sorum şu, bu alet tek başına satılır mı? Nerede tamir ettirebilirim? Tamir olmazsa ve tek başına satılmıyorsa yeni bir 5+1 sistem mi almam gerekicek?

    Acil cevaplar bekliyorum ses olmadan hiç bir şey olmuyor :/







  • o kumanda creativenin beyni gibidir o olmadan çalışmaz b bir elektronikçiye git belki yardımı dokunabilir eğer onlar uğraşmassa al eline tornavidayı kafana göre takıl metal bir çay kaşığıylan kumandadaki lehimler arasında dolan dur birbilerine deydir belki ışık yanar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eşruhuum

    o kumanda creativenin beyni gibidir o olmadan çalışmaz b bir elektronikçiye git belki yardımı dokunabilir eğer onlar uğraşmassa al eline tornavidayı kafana göre takıl metal bir çay kaşığıylan kumandadaki lehimler arasında dolan dur birbilerine deydir belki ışık yanar

    Dostum ışık yanıyor, sesi de ayarlayabiliorum fakat bu alete kulaklığı takınca kulaklığın sadece tekinden ses geliyor. Elektronikçiye götürdüm tamir ettim dedi 5 lira aldı bu sefer bas tuşunu bozmuş ve hala bi kulaklıktan ses gelmiyor.
  • Ya arkadaşlar tamirciye götürdükçe alet bozuldu iyice artık ışık da gelmez oldu. Yok mu bi çözüm?
  • Aynı sorun bende de var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 15 Nisan 2018; 21:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.