Şimdi Ara

Creative 5+1 Driver Setup Hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkeze Merhaba. Forumda Sorunuma Çare Bulacağımı Düşünüyorum. Bundan 4-5 Sene Önce Creative 5+1 Ses Sistemi Aldım. İlk Başlarda Bilgisayar Bilgim Olmadığından, Her Formatta Driveri; Konu Komşu Yüklüyordu.. Ancak Şu Son 2 Yıl İçinde Bilgisayara Olan Hevesim Arttı.. Driver Falan Hikaye Gibi Geliyordu.. Taa ki Yeni Bir Bilgisayar Alana Kadar.. Yeni Bilgisayarımız İşletim Sistemi Windows Vista idi... Kuruluma Gelen Arkadaş " Driver Yüklemeye Gerek Yok. İçindeki Realtek Programı Sayesinde Driversiz 5+1'iniz Çalışır! " Dedi. Ve Doğru, Çalıştıda... Taa ki Bilgisayara Xp Formatı Atana Kadar. Format Attığımda Herşey Güzel Gözüküyordu. Herşeyin Driverini Sorunsuz Yükledim, Ancak Creative 5+1'in Driverini Yükleyemedim. Daha Doğrusu Cd'yi Takıp Çalıştırdığımda Karşıma: " Setup could not dedetc any Sound Blaster Audio card on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program. Setup will now exit. " Diye Sinir Bozucu Bir Hata Geliyor.

Bilgisayarım 3 Aydır Ses Sistemi Olmadan Çalışıyor. Son Çağreyi Sizde Arıyorum. Lütfen İçinizde Bu Soruna Bir Çare Bulabilecek Bir Arkadaş Varsa Üşenmeden Yazsın.. Şimdiden Herşey İçin Teşekkürler...

Msn: by_burock_95@hotmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4.1 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.