Şimdi Ara

Creative 4400 Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 4+1 creative var. normal şekilde tüm hoparlorden ses alıyorum, bağlamada problem yok. Yalnız winamp açtığımda sadece ön 2 hoparlorden ses geliyor. diğer hoparlorler hep pasif. Film izlerken felanda durum boyle. sadece bazı oyunlarda normal olarak çalışıyor. Ben müzik çaldığında hepsinden ses çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirim??

• hiçkimse yokmu ya cvp verebilecek
  • winamp ta ses acıp kapama butonun yanında sağ sol butonu var onla oynamış olmayasın...
  • yok ya alakası yok onla..
  • ses kartı ayarlarında cmss vardır onu bul ve aç. eğer seçeneklerde varsa streo cmss si seç.
  • ben inspire 4400 (4.1) kullanırken subwooferdan ses kartına giden yeşil ve siyah kablolardan siyah olanı çıkartıyodum(hem ses kartından hem de subwooferdan).O şekilde 4+1 olarak çalışıyodu.Onboard ses kartında ve creative s.blaster 4.1 ses kartında(eskilerden) kullandım her ikisinde de o şekildeydi.
  • dostum bende de aynı sorun wardı.kablonun ikiside takılıöı onboard ses kartlarında çift giriş yok bildiğim kadarıyla.köprü denilen bi ufak parça war1 ytl ye aldım ben.2giriş-1çıkış ı war
    ondan alabilirsin
    4+1den gelenleri 2 girişe takarsın.1 çıkışıda kasaya takarsın.köprüyü aldığım gün ses kartıda(creative) aldım
    45 ytl.ses kartın yoksa açıkçası güsel,werimli bi ses elde edemessin.arkadaşlarında dedii gibi cmss ayarını aç derim.şimdi aldığım ses kalitesi çok güsel iiki almışım bu aleti.bende kide creatve 4500.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4400 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.