Şimdi Ara

Creative 4400 4.1 için QUAKE 32 Bit PCI Ses Kartı uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Bugün 4400 4.1 ses sitemi aldım. Sanırım 4 hoparlör birden kullanabilmek için onboard ses kartından fazlası gerekiyor... QUAKE 32 Bit PCI Ses Kartı baya ucuz, acaba creative 4400 4.1 için alsam performans alabilirmiyim...

Bu arada daha önce hiç ses kartı almadım, takmadım, ilgilenmedim, yani kısaca acemiyim... QUAKE 32 Bit PCI Ses Kartı benim anakarta olur mu? Anakartım Asus P4XP-X işlemci P4 2.4 Ses kartının uygunluğu için hangi donanım elemanlarına bakılması gerekiyor, bilmiyorum... Bana bir yardımcı olsanız çok memnun olurum... Herkese kolay gelsin...

• Yaw, yok mu şu garibanın sorusunu cevaplayacak... Birçok kişide bu soruyu cevaplayacak tecrübe vardır sanırım. 9 dolara bi kart bulduk bari o işime yarasa diyorum... Konu kaybolup gidiyo bi cevap yok... Neyse yinede sağolun...
  • Musti kardeş ucuz diye o ses kartına yönelmen yanlış. senin onboard o ses kartından daha iyidir! sana evet biraz tuzlu ama CREATIVE SoundBlaster Live 5.1 Ses Kartı yakışır. Hiç uğraşma biraz para biriktir onu al. Bu arada @öz gür arkadaşın dediğini yaptın mı? sadece yeşil kabloyu bağlayıp denedinmi? ses geliyormu hepsinden
    quote:

Orjinalden alıntı: escape_

Yaw, yok mu şu garibanın sorusunu cevaplayacak... Birçok kişide bu soruyu cevaplayacak tecrübe vardır sanırım. 9 dolara bi kart bulduk bari o işime yarasa diyorum... Konu kaybolup gidiyo bi cevap yok... Neyse yinede sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 25 Haziran 2006; 2:03:22 >
  • quote:

escape_ bu mesajında demiş ki:

yaptım da gelmiyor .. hatta o konu başlığındaki garip bi mesajda onu anlatmak istemiştim ama sanırım basit bi meseleyi epey zorlaştırarak anlatmışım... Geceleri uyumuyom, iyice dağıttım merkezi..

Abi ben sizin son yazıları görmeden yazdıydım olmadı diye... wooferdan sökmemişim kobloları... Diğer konuya açıklama yazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 25 Haziran 2006; 2:30:27 >
  • Sorun çözüldü @öz gür kardeşe teşekkürler....
    quote:

yaptım da gelmiyor .. hatta şu yukardaki garip mesajda onu anlatmak istemiştim ama sanırım basit bimeseleyi epey zorlaştırarak anlatmışım... Geceleri uyumuyom, iyice dağıttım merkezi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 25 Haziran 2006; 2:29:09 >
  • sinan babacım, ya şu son mesajını editle.. O zımbırtı işe yaradı...

ben sizin o yazıları görmemişim.. şimdi gerekli açıklamayı ve işin mantığını yazdım o konuya.. ula senide zor durumda bıraktık, kusuruma bakma artık...

He bu arada içine mi doğdu lan, 26 temmuz doğum günüm , az kaldı yani

Şu anda ses hala stereo ama..

Olsun sen hediye alana kadar ben buna da razıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 25 Haziran 2006; 2:28:10 >
  • ok dir babacan editledim EE şimdiden doğum günün kutlu olsun. Bu kadar erken olduğunu bilseydim demezdim bee babacan bende logitech aldım. Borç dolu. Nasıl kıvırdım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 25 Haziran 2006; 2:31:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

ok dir babacan editledim

gördüm kardeş editlersin diye alıntı yapmadım..
  • woow gentle men sinan... Hakperest insansın vesselam... karşındakini haklı görsen sen haksız olsan, haklının hakkını teslim edersin.. Mertlik budur işte.. BRAVO...
  • quote:

woow gentle men sinan... Hakperest insansın vesselam... karşındakini haklı görsen sen haksız olsan, haklının hakkını teslim edersin.. Mertlik budur işte.. BRAVO...

• Biliyorum senin logitech i , sen artık sesi duymuyorsun görüyorsun... Bide son driverı yükleyince iyice güzel olmuştur.. (seni bildim bileli ses hastasısın). Ya banada bi resmini çizsene sesin madem görüyosun, resmini çizde biz de görek.. Hayırlı olsun ses sistemin. Allah kulaklarına zeval vermesin... (hele o yıllarca kulağına wolkmanle aşırı ses yüklemesi yaptıktan sonra Allah iyi korumuş valla senin kulakları )

escape_ size bir titreşim gönderdi...

bura msn e döndü lan..

• quote:

Biliyorum senin logitech i , sen artık sesi duymuyorsun görüyorsun... Bide son driverı yükleyince iyice güzel olmuştur.. (seni bildim bileli ses hastasısın). Ya banada bi resmini çizsene sesin madem görüyosun, resmini çizde biz de görek.. Hayırlı olsun ses sistemin. Allah kulaklarına zeval vermesin... (hele o yıllarca kulağına wolkmanle aşırı ses yüklemesi yaptıktan sonra Allah iyi korumuş valla senin kulakları )

escape_ size bir titreşim gönderdi...

bura msn e döndü lan..

Saol kardeş. Ahanda resimler babacan. Kulaklarım için iyi duaların için saol...
     Creative 4400 4.1 için QUAKE 32 Bit PCI Ses Kartı  uygun mu?

Creative 4400 4.1 için QUAKE 32 Bit PCI Ses Kartı  uygun mu?

• Merhaba arkadaşlar.Benim de Creative 4400 4.1 ses sitemim war.Yaklaşık bir senedir kullanıyorum.Daha önce hiçbir problemim yoktu ama son zamanlarda sesi biraz fazla açtığımda subwooferdan gelen ses bozuluyo,çok kalınlaşıyor,yükseliyo we inanılmaz bi gürültü yapıyo.müzik dinlemek de imkansız oluyo tabi ki.ne yapabilirim?? yardımcı olursanız sevinirim
  • yok mu bi fikri olan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkang -- 6 Temmuz 2006; 23:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.