Arkadaşlar creativeses sistemi aldım benim pc ye (4+1) herşeyi yerleştirdim ve sadece ikisinden ses alıorum?
4 ün den de ses alabilmem için ne yapmam lazım?
sağ alt köşedeki ses simgesine sağ tıkla- ses özelliklerini ayarla- hoparlör- hoparlör seçeneklerini bulmanı istiyorum 4+1, 5+1 gibi se.enekler var 4+1 i seçermisn
hmm.. kardeş tamam seçtim dörtlü hoparlörü ve 4 ünden ses gelio ama sanki dier 2 sinden daha az ses gelio sanırım? onun seviyelerini nerden ayarlıcam bi bilgin var mı? benim pc de soundmax control panel prog. önceden vardı ama avast onu virüs gibi gördü bende onu cahillikle sildim nerden bulabilirim programı netten?
sesini son gaz açıp test de edemiyorum apartmanda herkes uyuyor saat gecenin 1'i
üstteki linke tıkla programı indirip kur. sonra açtığında anakartı tıkladığında açılan menüden ine anakartı seç orda anakartın markası yazar. ok . ses kartı için en baştaki menüden çoklu ortam sonra PCI / PnP Ses i seç orda da ses kartının markası yazar.
üstteki linke tıkla programı indirip kur. sonra açtığında anakartı tıkladığında açılan menüden ine anakartı seç orda anakartın markası yazar. ok . ses kartı için en baştaki menüden çoklu ortam sonra PCI / PnP Ses i seç orda da ses kartının markası yazar.
Anakart Adı: Intel Rock Lake D865PERL Ses Kartı markası: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
bu ikisi işte? şimdi ne yapıcam?
siyah ve yesil kablolar var sadece yesil kabloyu kullan siyahi kullanma
bende de aynisi var 4 tane kanalda boyle calisiyor
zaten bende o kablo delikleri 3 tane var yeşili yeşile taktık siyahı da soluna taktım beyaz renkliye şuan 4ü de çalışıo.
Anakart Adı: Intel Rock Lake D865PERL Ses Kartı markası: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
bu ikisi işte? şimdi ne yapıcam?
up! yardım pls!
up!
arkadaşlar bendede aynı sorun war creative 4.1 m4500 modeli var ve şöyle bir problemim var:
yeşil çıkışı laptop hoparlör çıkışına taktıgımda sadece ön iki siyah çıkışı taktıgımda ise sadece arka iki çalışıyor
denetim masasından ayarlar yyaptim ve ses sistemi olarak 4.1 olmadigi için surround ses hoparlörlerini sectim ayrıca winamp üzerinden bişiler aktivite ettim ama olmadı