Bası tamamen kapatmak istiyorum. Bası açıp kapamayı ben kontrol etmek istiyorum. Kutudan bir cd çıkmadı. Donanım ayarlarında da bir şey bulamıyorum.
Bası açıp milleti rahatsız etmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Bu ayarı nerden kontrol edebilirim?
Kumanda da yada subun arkasında bass ayar tuşu yoksa, mecbur kullandığın programdan bassı sıfırlayacan..
Kumandası var, linkteki resimdende bakabilirsiniz. Ama kumanda üzerinde yazan ayarda "Volume" yazıyor.
Yani sanırım bu bütün ses sisteminin sesini ayarlıyor. Eğer yanılıyorsam ve bu kumanda düğmesi sadece bası ayarlıyorsa çok sevinirim.
Kutudan cd çıkmadı o yüzden programda yok. Nasıl yapacaz?
Cd lik işin yok zaten,ben program derken kullandığın winap gibi programdan eqolazier ayarından bassı kısman anlamında söylemiştim..
Bu sistem bass mı vuruyor şimdi ?
Evet tabiki bas vuruyor. Ve bas açınca direk duvarlardan geçiyor. Duvara vuruyormuş gibi oluyor. Müzik sesi geçmiyor fakat bas etkisi iletiliyor. Bu istemediğim bir şey.
Her program için ayrı ayrı ayar çekmek çok uğraştırır. İtunes için 15 dakkadır arıyorum basın nasıl kısılacağını. Bu işin bir kolayı yok mu?
Eğer ses kartının ekolayzer ayarı varsa tiz e al winamp ı kur ve bass ı tamamen kıs
bende itunes kullanıyorum..bass ayarını kısman için sol üstte view var ona bas ordanda show equalizerden bass ayarını kıs en azından itunesten müzik dinlerken bass vurmaz..
bunun vurduğu bastan nolucak
ses sisteminin driverı olmaz ses kartının olur.creative falansa ki değildir anakartın ses kartı vardır onun da driverı yüklüyse ekolayzırdan bulabilirsin
Kumanda da ya da hoparlör üzerinde ses ayarı yoksa ses kartı yöneticisinden(driver) ekolayzer'ı kendin ayarla, bassı düşür.
Hayret,benim 3 sene önce 40 tl ye, aldığım carrefour marka ses sisteminin bile bass ayarı yapılabiliyor,logitech alıcaktımda sırf rms si fazla diye gözüm bunda kalmıştı,ondan almıştım
En basitinden, Ses ayarlarından/Gelişmiş Denetimlerden de (Bassboot) ayarlayabilirsin.
Şuan laptopta kullanıyorum, bu dediğiniz ses kartı paneline giriş yok (bulamadım) umuyorum bir kaç gün sonra takacağım masaüstünde bulabilirim o paneli.
@flyer_mig, o pencereyi W7'de nerden ulaşıyoruz? Baya karıştırdımda benzer bir pencere açamadım. Ses simgesinin üzerine sağ tıkladım ordan ulaşamadım. Denetim masasındaki ses panelindede ona benzer bir sayfa yoktu. Yok bulamadım Bocaladım kusura bakma.
Cevaplar için teşekkür ederim.
Km playerda bası kapatmak için hangi değerleri aşağı çekmek gerekiyor?
60 ile 170 khz i en aşağıya çekersen bass azalır.
kumandaya değilde Subwoofer'ın arkasına bak bas ayarı olması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme