Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendisi incelemiş.
    Sen farklı olduğunu nereden biliyorsun onu söyle.

• Hayır bu bilgi gizli değil ki zamanında kont bilişim açıklamasını yapmıştı, resmi olarak o koreli firma ile patentli üretim anlaşmaları var.
    ama espri güzeldi korsan uydu

Orjinalden alıntı: jedimax

Bu bilgiyi nerden aldın? Crea korsan(kopya) üretim mi(montaj ) yapmış demek istiyorsun?

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Hatta sana dahasını yazayım, cihaz komple donanım olarak geliyor ve burada monte ediliyor Türkçe menü yükleniyor ve ön panele vs yerlere CREA yazılıyor
    HEPSİ BU..

• Patent olayından haberim yoktu.Aydınlattığın için sağol.

Hayır bu bilgi gizli değil ki zamanında kont bilişim açıklamasını yapmıştı, resmi olarak o koreli firma ile patentli üretim anlaşmaları var.
    ama espri güzeldi korsan uydu

• Arkadaşlar şu next'in HD uydu alıcısı hk bilgisi olan yokmu acaba? Daha düne kadar 700 ytl ücreti bir anda 489 ytl'ye düşmüş teknosada çok şaşırdım
    alıcam ama hiç kullanan veya bilgisi olan yokmu nasıl bi cihaz bikaç soru sorsak bilir kişilere yanlış bişey yapmıyalım

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240152&CS_Category=_SBA_106_1662_149_2125&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_UYDU_RECEIVER106

• evet özellikle plazmalarla görüntü kalitesi açısından nasıldır?

edit: Bu ürün geçici olarak stoklarımızda bulunmamaktadır. Ürün stoklarımıza girdiğinde haber alabilmek için lütfen tıklayınız!

ibaresi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 23 Ekim 2007; 10:06:55 >
  • Arkadaşlar burasının başlığına dikkat ediniz, lütfen next başlığına....
  • Orjinalden alıntı: oguz096

Merhaba,
    Crea yı al bence neden mi 2 sebepten,
    BİR Fiyat olarak 375 e bulunabiliyor üstte arkadaşlar yazmış, bu fiyata HD alıcı yok,
    İKİ Ortalama kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayabileceği gibi fazlası da var.
    Bu gibi yeni teknoloji işlerinde benim görüşüme göre ilk üründe ne kadar az ödersen o kadar iyidir çünki değiştirirken zararın az olur fazla üzülmezsin hızla yenileri çıkmakta ve fiyatlar düşmektedir.
    Beklemelimiyim dersen de beklemenin sonu yok hep daha iyi yenisi ve ucuzu çıkacaktır, senin o anki bütçeni sarsmıyorsa al ve tadını çıkar...

NexT de emu yazılım desteği var

Crea da şu an için yok sanırım ancak modül desteği gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 23 Ekim 2007; 21:22:42 >
  • Sn Thai fun

Modulle digitürk HD lig tv yayını alma olayını deneyebildiniz mi?

Bir sonuç var mı?

selamlar
  • digiturk bireysel üyelere hd yayınını başlatmadı hala. evden ligtv hd yayınını seyredebilen yok. zaten digiturk bu yayının sadece kendi cihazıyla seyredilebileceğini söylüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

Sn Thai fun

Bir sonuç var mı?

selamlar
  • CREA da emu desteği var, servis modunda keyler girilebildiği gibi rs-232c bağlantısı var buradanda pc üzerinden yükleme yapılabiliyor.

Orjinalden alıntı: ironman

Orjinalden alıntı: oguz096

Merhaba,
    Crea yı al bence neden mi 2 sebepten,
    BİR Fiyat olarak 375 e bulunabiliyor üstte arkadaşlar yazmış, bu fiyata HD alıcı yok,
    İKİ Ortalama kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayabileceği gibi fazlası da var.
    Bu gibi yeni teknoloji işlerinde benim görüşüme göre ilk üründe ne kadar az ödersen o kadar iyidir çünki değiştirirken zararın az olur fazla üzülmezsin hızla yenileri çıkmakta ve fiyatlar düşmektedir.
    Beklemelimiyim dersen de beklemenin sonu yok hep daha iyi yenisi ve ucuzu çıkacaktır, senin o anki bütçeni sarsmıyorsa al ve tadını çıkar...

NexT de emu yazılım desteği var

Crea da şu an için yok sanırım ancak modül desteği gerekir..

• Bunun cevabını bu başlıkta yazmıştım okursanız çok daha ayrıntılı bilgi var.
    ama bi kez daha yazayım, modül ile normal ligtv yi izledim hiç sorun yok.
    Eutelsat üzerinden de LİGTV hd yi aldım ama elimdeki modül sadece türksat içindi bu yüzden şifresini çözemedim.
    ama bu yayının hemen yanında digitürkün test olarak 2.lig takımlarının veya paf takımlarının maçlarını verdiği kanalı izledim sorunsuz çok güzeldi..

ŞİMDİ HATIRLADIM RESİMLERİNİ BİLE KOYDUM NEDEN OKUMUYOR KİMSE..

quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

Sn Thai fun

Bir sonuç var mı?

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 25 Ekim 2007; 9:08:54 >
  • ligtv hd şuan için evlerde seyredilemiyor,ister eutelsat ister turksat üzerinde üyeklik olsun. Seyredebilen varsa bu haftaki BJK-İBB maçından bi kare göstersin de görelim.

malesef hala digiturkun cihazlarını sürmesini bekliyoruz
  • uppp
  • slm

acaba crea hd uydu alıcısını scartla tv'nize bağlasanız
    ve bir de hdmi üzerinden yaptığınız bağlantı var.
    bu iki bağlantı seçeneğinde arada ne gibi farklar var?
  • tabii ki görüntü kalitesi farkıvar,
    scart bağlantı en kaliteli rgb bağlantı olabilir bu bile HDMI den daha iyi değildir..
  • hd yayın alma özelliği olmayan ama hdmi çıkışı olan bir receiver yokmudur? (daha ucuz olması bakımından)
  • 375 Ytl ye nerede satılıyor bulamadım bende almak istiyorum alan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?
  • valla ben bundan sonraki ilk fiyat düşüşünde bunu veya bi başkasını alacağım. şu an için hiç bi faydası olamayacağı kesin bana.
    tahminim 300-350 ye bir kaç ay içinde birkaç model alınabilir olacaktır. o zaman yayın olmazsa bile o paraya acımam. 300 lira nedir ki.
  • Arkadaşlar 390 ytl ye buldum almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir p.fiyatına taksit seçenekleride var
  • Nerede buldunuz? Link vs. varsa görmek isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

Arkadaşlar 390 ytl ye buldum almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir p.fiyatına taksit seçenekleride var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.