Şimdi Ara

CREA LCD TV Teknolojisinin son ürünü PC –TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CREA LCD TV Teknolojisinin son ürünü PC –TV

     

    Dünya LCD TV teknolojisinde bir ilk CREA PC-TV

     

     

     

    LCD TV ve PC ürün grubundaki yenilikçi ürünleri ile dikkat çeken CREA, bu iki ürün grubundaki deneyimlerini birleştirerek dünyada bir ilki gerçekleştiriyor. PC-TV''yi Nisan 2009 da kullanıcıların hizmetine sunacak olan CREA ihracatta da yaptığı ataklarla her gün yerini biraz daha sağlamlaştırmaya devam ediyor.

     

    ŞIK, ESTETİK VE FARKLI…

     

    Crea PC-TV, şık alüminyum kasası ve estetik tasarımı ile farklılık yaratıyor. Titan, gümüş ve derin siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak olan

    PC-TV, mekânlarınızın estetiğine değer katacak.

     

    BİR TV''den DAHA FAZLASI…

     

    İstediğiniz zaman PC, istediğiniz zaman TV olarak kullanabileceğiniz Crea PC-TV,  TV izlerken, web sayfalarına da ulaşma imkânı sağlıyor. Kablosuz klavyesi sayesinde TV''nizi internete açılan bir pencere olarak düşünebilirsiniz. Kullanıcılar PAP (Picture and Picture) özelliğini kullanarak ekranın yarısında Chat yaparken, diğer yarısında da istedikleri TV programını takip edebilecekler. Crea PC-TV oyun severlerin hayali olan büyük ekranda 42" (106) oyun oynama zevkine de imkân veriyor.

     

    HEM TV HEM PC…

     

    İlk etapta Entertainment serisi ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak PCTV, bu seri içerisinde 2Gb DDR2 RAM, 80Gb SATA HDD ve Atom 1,6 Ghz işlemci konfigürasyonuna sahip bir PC barındıracak. Daha sonra bu seriyi üstün oyun performansına sahip PC-TV Xtreme takip edecek.

     

     

     

    DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN : www.crea.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.








  • Güzel bir fikri uygulamaya geçirdikleri için Crea'yı tebrik ediyorum.
  • önceleri tvler, tv kartlarıyla pclerimizin içine girmişlerdi, ama pek tutmadı. şimdi bide pcleri tv'ye koyup deneyelim
  • Crea yeni olmasına rağmen en beğendiğim güvendiğim markalardan birisi ilk başta Minton gibi iş yoktur diye düşünüyodum ama gerçekten iyi bir marka.
  • güzel düşünce
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 4L1

    güzel düşünce


    +up

    Sadece, bugün 80 GB SATA HDD ile bunun 160, hatta 250 GB modelleri arasında ne kadar fiyat (maliyet) farkı var ki burada en düşük kapasiteli HDD kullanıyorlar???
  • az çok bu işten anlayan biri bu tv'ye pek bulaşmak istemeyecektir. bunun yerine daha iyi bir tv ve barebone bir sistem çok daha mantıklı olacaktır.
  • ben 106 ekran lcd sini kullanıyorum memnunum
  • atom işlemcili pc ile hangi oyunlar tam ekran oynanacak çok merak ediyorum. oyun oynansa netbooklarda oynanırdı.netbook u soy tv ye göm. yanında netbook hediye etseler daha iyi olurdu. bari yanında gezdirirdin. ion gelince dertler bitecek.herkes kaçacak delik arayacak. on da bile geforce 9400 ekran kartı olacak.yani bütün oyunlar yine full oynanmaz. xtreme dedikleri ion anakartlısı herhalde.üstün oyun performansı anlayışı herkeste farklıdır tabiki...ATI 48xx ekran kartlı ion a rakip bi çözüm çıkarırsa işte ozaman işler değişir.

    crea hd recevier in mpeg 4 teki dvbs-2 8 psk sorunu ne alemde? 200 ytl ye alınmasını sağlayacak tek avantaj problemli. atlantic bird e hd yayın seyredemiceksek napıcaz.
  • Yorumum biraz ağır kaçabilir ancak dilin kemiği yok,çok gereksiz bir icat AR-GE ye harcanan paralara yazık mühendislerinizi bir daha gözden geçirin,ha biz bilir kişimiyiz hayır değil biz son kullanıcıyız,taşıyamıyacağı upgrade edemeyeceği bir pc yi kim ne kadar ister,bir de şu var zaten pahalı olacak olan bir ürüne 150-250 Lira arası insanlar yazılım parası ödeyecek,belki PARDUS ile işbirliğine giderseniz ürün biraz daha cezbedici fiyatta olabilir..Atom P4 ün süslüsü hiç bir işe yaramaz...
  • zaten pc kullanan ve lcd tv si olan herkes pc yi lcd ye bağlıyor. pc kullanıcıları için çok gereksiz bişey.
  • 42" LCD Tv ve Ps3 kombinasyonu daha verimli olacaktır. Bu konfigirasyonda pc ne işe yarar ki? oyun oynanmaz, hd film izlenmez. Kişisel kullanım için çok cazip değil.
  • Atom işlemciler HD filml ve oyunlarda biraz hayal kırıklığı yaşatabilir ama buna fazla tepkili yaklaşmamak lazım. Bu tür all in one PC ve TV gibi konseptler yeni yeni gelişiyor. O yüzden ilk aşamada biraz eksiklikler olabilir. Zaten bu tür ürünlerde oyundan daha çok salon bilgisayarı konseptinde multimedya uygulamalar için kullanımı amaçlanıyor.

    Bu arada Crea'nın sitesinde ürünle ilgili bilgi bulamadım. Nisan ayı yazıyor yukarıdaki haberde ama ürün henüz piyasaya çıkmadı mı?
  • nerden nereye, yine tutmadı sanki
  • kelime oyunumu bu nebicim yazı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manstein

    kelime oyunumu bu nebicim yazı

    sonradan bozulmuş sanırım.
  • neyin kafası bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.