Şimdi Ara

crea joy box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu ürünü kullanan var mı?sizce artısı eksisi ne olabilir?aşağıda linkinei verdim

http://www.crea.com.tr/urun_detay.php?Grup=ev-aksesuar-hd_media_player-crea_mediaplayer_joy_box_recorder_full_hd_1_tb&SGrup_No=62&Stok_no=7149

şimdiden teşekkürler

• Ben de almayı düşünüyorum bu cihazı ama henüz canlı göremedim. Hakkında da kullanıcı yorumu göremedim. Dark media mania ve smartmedia markalı ürünleri üreten firmaya yaptırılmış. Muhtemelen aynı ürün diye düşünüyorum. Alan arkadaşlar yorum yapsalardı öğrenirdik. Donanım bilgisi hakkında geçen hafta creaya mesaj yazdım sitesinden yanıt vermediler.
    Bu arada WD dahili diskli bir model getirecekmiş media marktta personelin birisi söylemişti. Ayın 21inde gelecek dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kylixturk -- 12 Ekim 2010; 15:24:30 >
  • Bende takip ediyorum bu cihazı. hep düşünüyordum şu dark mini nin dahili hdd li modeli olsa diye.
    Donanım ve yazılım olarak dark mini ve smartvision ile aynı sanırım. Yani beklediğim ürün.
    Kasasıda beklediğimden daha şık. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..
  • En büyük artısı tv den kayıt yapması zaten diğer özellikler standart..
  • Arkasında sadece ses olarak koaksiyel çkış var. Optik çıkış olmaması benim için dezavantaj..
  • Ben aldım. Ürünü aldığınız gibi kendiniz ayarlamanız gerekcek onu bilin..firmayı aradım bilgileri yok çünkü.. Benim aletten midir nedir daha fazla kurcalamadım fakat bilgisayara bağlanıp video ve resim görüntülemede sorunalar yaşıyorum videolar çok takılıyor resimler çok geç gösteriyor. aradım sordum böyle bir hata ile karşılaştınız mıdiye yok dediler...ağ ayarları ile alakalı sanırım birde lan ile bağlanmayı deneyeceğim...Başka arkadaşlar var ise benim gibi irtibata geçmesini rica ederim bilgi paylaşımı iyidir.
  • marka olarak bilirim çakma markalardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu cihazı ben yeni aldım ag ayarlarını yapamıyorum cihaza kablosuz internet den baglanmak istiyorum
    bu ayarları nasıl yaparım bana yardımcı olurmusunuz saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.