Arkadaşlar crea 22 inç lcd monitör almak istiyorum.ama markaya karşı teredütlerim var.1sene olmadı duyalı ve Türk markası olması(fabrikası olmadığı kesin).Aynı zamanda 22inç kullanan yada crea kullanan bir tanıdıkda yok...onca paraya döküp burnumdan gelmesini istemiyoum..
İstanbulda önemli tekno marketlerde satılmasına rağmen teknik servisiydi vb.. durumda sorunlarda bir adresim olmıcak gibi bir izlenimde yaratıyor..
Crea monitörleri özellikle crea 22 inç hakkında bildiklerinizi??
Yakın zamanda bir arkadaş alıp test etmişti. Çok süre olmadı. Arama yaparsan bulabilirsin. Epey bi yardımı olur, fikir verir sana.
Arkaşta crea mp4 player var gayet kaliteli güzel kullanışlı ama monitörü nasıldır onu bilemicem
Crea Fransızdır.
valla wide ekran olunca bir de 22 inch olunca ms olayı bence daha da önem kazanıyor çünkü insanın önünde çarşaf gibi ama kayan sahnelerde bulanan bir tablo oluşuyor, viewsonic 22" 5 ms beni acayip rahatsız etti. gerçek 5 ms. olmadığını düşünüyorum artık bunun. kahretsin aldık bir kere.
CREA monitor olarak Proview diye bi marka kullanıyor ve benim bildiğim bu marka en ucuz LCD markası olduğu ve şirkette 15" olan modelini kullandım çok dandik bi üründü (proview 15") sonuçta bence almışken samsun al için rahat etsin ben 2 hafta daha bekleyemedim viewsonic aldım ama şu an keşke bekleseydimde samsung226 alsaydım diyom...
Crea fransız mı ?:D Kesinlikle siz olaya karşı fransız kalmışsınız. Ahaha sabah sabah ne güldüm. Crea=Kont= Türk. Yok ya Kont'ta yabancıdır şimdi. Kont ne? Ermenimi oda?
Gelelim fasulyenin faydalarına. Çok açıklandı,çok söylendi. Crea alın diye söylemiyorum ama üzerine basa basa söylenen de monitörlerde kullanılan panellerin ortak olmasıydı. Ha hepsi değil samsung'ta s-ips olan 19'' bi monitörü vardı gibi hatırlıyorum. Onu alın fark olur ama siz tn panel kullanan bir markayla diğerini ne kadar karşılaştırma yapar sonrada değerlendirirsiniz buna anlam vermek güç. :)