Şimdi Ara

Crash Team Racing Nitro Fueled (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
550
Cevap
9
Favori
19.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    İyi bir oyuncu dönüşleri iyi olan karakterlerle de rekorlar kırabilir tabi pistine bağlı. İyi oyuncu her türlü yarışta kazançlı çıkabilir, karakterlerin yapısı çok fazla etkilemez.

GP'deki Nitro Point'ler için söylediklerine ben de katılıyorum. Ve maalesef yüksek puan alabileceğim en iyi versiyonu için bu kızları seçiyorum sürekli. GP'yi 42 bine tamamladım mı zaten o kızlarla daha da işim olmaz.

Mavi renkli boost'lar (Süper turbo) CTR'de de vardı (tabi rengi yine sarı ama hızı farklı sesi daha tiz, daha çok motoru bağırtıyor) ama CTR'de rampadan zıplayıp yere düştüğünde normale (normal turbo) dönüyordu. Ancak CTRFN'de öyle değil hız aynen devam ediyor. Dolayısıyla bu boost'u sürdürebilen farkı açıyor. CTRFN'deki bu olayı ben hem çok sevdim hem de sevemedim. Sevme nedenim hızlı gidince yarışı daha renkli hale getiriyor. Sevmediğim kısımsa CTR'deki o silahlı kapışmaları o yakın teması yaşayamıyoruz. Farkı açan kişiye imkanı yok daha da yaklaşamıyorsun. Yarışta sürpriz olmuyor. Oyunda BurnerFlameX diye bir eleman var, hangi pisste yarıştıysam yarışayım bir türlü geçemedim. En iddialı oynadığım pistlerde bile bana farkı açıyor. Bir tanesinde yarışı bitirememiştim tabi yine 2. olmuştum. Sanki oynayan bir insan değil de android mübarek.) Rakip bu hızdayken füze, bomba, maske hatta warp küresi bile yaklaşamıyor. Vurana kadar zaten adamı yarışı bitiriyor. Saat gelirse bir ihtimal açtığı farkı biraz azaltırsın ve adamın mavi turbo boost'unu bozarsın. Oyundaki en büyük dinamik değişim bu oldu. Bu da oynanışı büyük ölçüde etkiledi ve oyunun zevkini düşürdü. O yüzden ben oyun çıkmadan evvelki o beklentilerimi bulamadım. Ama bunu kaldırmazlar onu unutun. O zaman oyunun dinamikleri çok fena bozulur. Ha kaldırsalar ben daha büyük bir zevkle oynarım yakın çatışmalar zevkli olur ama Time Trial'ler var. Onlar nasıl olacak. Opsiyonel belki ama daha Online'a kupa seçeneği bile koymaktan acizlerken böyle spesifik şeyler beklemek bilmiyorum zor.

Grand Prix için, karakter skin'lerini açmak için oynuyoruz ama zevk için oynamıyoruz. Hepsi açılınca oyun bitecek.

Bu oyundaki bir diğer hata da bence oyundaki teknik ve taktiklerin insanların gözüne gözüne sokulması. Yok TNT gelince zıplayarak üstünden at, yok geriye bombayı sallamak için geri tuşuna bas, kimyasalı ileri atmak için ileri bas, iyi bir turbo boost için şöyle yap, ne kadar yüksek zıplarsan o kadar iyi, füzeden yırtmak için arkana bir şey bırak vs gibi şeyleri doğrudan öğretmesi hoşuma gitmedi. Bunları bilen oyuncular zaten biliyor, bilmeyenler de bir zahmet kendileri keşfetsin. Bize CTR şunu yaparken şöyle yap diye gözümüze gözümüze sokmuyordu ki. Biz her seferinde zamanla bunları kendimiz keşfettik. Ben oyunu oynadığım uzun zamanlarda power slide bile yapmayı bilmeden oynuyordum zevkli de oluyordu. Keskin dönüşü bilmiyordum. TNT'yi üstümden atmayı bilmiyordum. Ya tesadüfen ya da bir şeyleri denerken öğrendim. Oyun böyle daha zevkli oluyordu. Oyunda keşfe yer verilmemiş. Şimdi 2 günlük oyuncuyla bilmem kaç yıllık oyuncunun başarısı aynı oluyor

Oyundaki Powerups'lara bir ayar verilebilir. Misal CTR'de 2. bile olsan rakiple kıç kıça bile gitsen sana maske, saat, warp küresi verebiliyor hem de çok çok yüksek ihtimalle hatta aldığın ilk kutuyla. Ama CTRFN'de öyle değil, fark yediğim halde 3 lap boyunca kimyasal, nitro, tnt ile gittiğimi biliyorum. Ya da CTR'de sana 1. olduğunda maske, warp küresi, saat vermez kesinlikle vermez ama CTRFN'de ben 1. iken bana maske verdi ya la. Yani böyle saçmalıklara el atmaları lazım. Gerçi bu sefer de saat, elektrik, maske diye diye yarış bitmez herkes söverdi bu sefer.

@Teemo Erdoğan Bence CTR'deki o sistemi hiç bozmayacaklardı. Zıpladığında mavi gidecek yerini sarı alacaktı yani mavi bozulacaktı. CTR'de 3 lap'lı bir yarışta tur bindirmek mümkün değilken CTRFN'de bu mümkün. O mavi, pist boyunca yalnızca Turbo Track ile sınırlı kalacaktı. Şimdi hemen her pist komple Turbo Track oldu. Keşke bunu değiştireceklerine füzenin fiziğini geliştirselermiş. Füze birini rahatlıkla havada vurabilmeli misal. Zıpladığımda havadayım diye kaçamamam lazım. Daha iyi olurdu.

Gerçi şu an bunları konuşmak anlamsız oyun çıkmış bitmiş, bundan sonra sistemde değişim olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Temmuz 2019; 20:46:21 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Mavi boost ile ilgil fikirlerinize katılıyorum hocam. En azından ilk zıplayışta kesilmesi gerekiyor. Dediğiniz gibi fark açılınca maske vs de çıksa hiçbir şansınız olmuyor. Ctrde üç tur içerisinde yarış baştan aşağı değişebiliyordu. 6. iken birinci olma şansını oyun size verebiliyordu. Burada bu yok mavi boost maalesef her şeyi bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda Grand Prix'yi bitiren var mı? Bir an önce bitsin diye haftalık Challange'ları da bitirdim 41000 civarına geldim. Yarınki günlük Challange'larla bunlar biter sanıyorum. Şunu merak ediyorum. 42bin NP'ye ulaşınca fazladan kazandığımız NP'ler ne oluyor? Veya daha fazla kazanabiliyor muyuz? Sonraki GP için ekstra filan olacaksa challange'lar için uğraşırım yoksa işim olmaz. Açıkçası şu GP'den de sıkıldım. Bitse de kurtulsak kafasıyla oynuyorum.
  • Konu ölmüş, galiba kimse CTRFN oynamıyor. Neyse kendim sordum kendim cevaplayayım, NP eklenmeye devam ediyor ancak fazladan NP neye yarıyor ben de bilmiyorum.

Bu arada Online oynayacam bir türlü oynayamıyorum sürekli oyundan atıyor. Bir türlü adam akıllı online oynayamadık gitti. Lobide bekleyip duruyorum. Küfür etmekten çenem yoruldu. Sizde de böyle sorunlar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam selam, npde şayet top %5lik dilimde bulunursanız oyun size özel bir araç hediye ediyor. Bunun dışında farklı bir artısı yok şayet tüm içerikleri açtı iseniz. Ben oynuyorum arada ama şu aralar diziye sardım.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Peki %5'lik dilimde olup olmadığımızı nasıl anlayacağız? Grand Prix'nin bitmesini mi bekleyeceğiz yoksa zaten %5'lik dilimdeysek bu aracı hali hazırda alabiliyor mu olacağız?
    Hocam sezon bitene kadar zamanımız var. %5lik dilimde bulunma durumunu da sıralama derecesi ile toplam oyuncu sayısı kullanılarak bulunur sanırım. Oyun uyarıyor mu bilmiyorum cunku ben daha silverdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Hocam sezon bitene kadar zamanımız var. %5lik dilimde bulunma durumunu da sıralama derecesi ile toplam oyuncu sayısı kullanılarak bulunur sanırım. Oyun uyarıyor mu bilmiyorum cunku ben daha silverdayim
    Oyunda da çan eğrisi var desenize. Tutorial göstermesi iyi bir bakıma aradan 20 sene geçmiş oyunu satın alanlar hayal meyal hatırlıyordur. Eski CTR de rakiplere dikkat edersiniz bir kısım ipucu veriyordu mesela TNT yi zıplayarak atma gibi tabi denk gelmek önemli. Bende orijinal kitapçıklı platinum diski mevcuttu bir vakitler şimdi sattığımıza deli gibi yanıyorum. Kitapçıkta o tür ipuçları var mıydı hatırlamıyorum.

Bir de online ya da adventure kısmında Crash Nitro Kart gibi "Team Up" özelliği var mı yeni CTR de onu merak ettim Takım arkadaşlarınızın yakınında olunca bir mavi bar bulunuyordu ekranının sağında dolunca sarı renkte parlıyor ve sınırsız güçlendirme kullanıyorsunuz bir müddet ortalık karışıyor iyi oluyordu epey 😁

Tamam ama ben bundan 3-4 gün önce birkaç kişide şu %5'e verilecek olan "Champion" arasından gördüm. Yanlış görmediysem o araçtı. Bunlar nasıl GP bitmeden almışlar? GP bitmeden alındıysa demek ki biz %5'lik dilimde değiliz. He ben Grand Prix'i bitirdim 2 gün önce. Ama o araç bende halen kilitli.
  • SolidSnake92 kullanıcısına yanıt
    CTR'de Team Up diye bir şey yoktu. Bu oyuna da koymamışlar. Hiç rastlamadım. Olsa Tutorial'lerde de görürdük bunun açıklamasını.
    Dun akşam ben de gordum hocam, %5e girmek yeterli. Bir nevi grind yapılmasını istiyor oyun. İlerleyen zamanda pit stopa gelebilir belki.

Alexku kullanıcısına yanıt
    Dün akşam aynı oyuna denk geldik, bayağı iyiydiniz hocam alexku ile yarışsanız kim geçer merak ettim doğrusu

Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Champion kartı glitch ile alıyorlar. Normal de event süresi bitmeden alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 22 Temmuz 2019; 15:55:49 >
  • NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    Siz aldınız mı hocam bu şekilde. Tesekkurler video icin bu arada bilmiyordum hiç böyle bir şeyin olduğunu

Aynen yarışın sonuna doğru fark ettim seni sonra hemen çıktın. Wumpa Coin kasıyordum yoksa yarışta çekişmeyi severim. Hot Air Skyway benim sevdiğim pistlerden bakma daha iyi oynadığım da var orada biraz kötü oynadım. Oyun ilk çıktığında 3-5 kapışmamız oldu Alexku ile çoğunlukla zafer benim olsa da onun da zaferleri oldu. Yani 5 yarış yaptıysak 3'ünde ben kazanmışımdır net hatırlamıyorum ama.

Benden çok daha psikopat oyuncular var. 5-6 kez yarışıp da hiçbir şekilde 1. olamadığım BurnerFlameX nick'li eleman var makine gibi oynuyor. Mavi turbo boostları tam tur sürdürüyor misal, yollara da çok güzel tuzaklar döşüyor, sıfır hata ile oynuyor. İddialı olduğum 2 pistte de kaybettim misal.

• NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya. Yalnız bunu yapsam ban yer miyim Yersem sinirden makineyi filan kırarım. En iyisi yapmasak daha iyi.

Bu arada eleman geri geri bakarak ne güzel oynuyor yav. Kaydırıyor. Bunu evde deneyip alıştırmasını yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2019; 17:56:53 >
    Yok hocam ben denemedim %5 in içinde olmam lazım legal olarak alıcam.

Hocam çıkmadım yine oyun standart olarak beni lobbye attı tek başıma. sizin de basınıza elbet gelmiştir

Evet, çok oluyor. Ama sanki başkaları senin oyununu terk etmiş gibi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.