Şimdi Ara

Craft la ilgili bir kaç soru !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar atomix te oynuyorum alchemy puan'im 499/499 fakat artık herhangi bir potion,scrool yada herhangi bir material alchemy bolumu adı altında urettigimde exper alamiyorum..sorum şu puan'imi nasil 500 yapabilirim..kendi dusunceme gore alchemy master in verdigi test gorevlerini tamam lamam gerek fakat emin degilim bosuna ugrasmak istemiyorum konuya hakim craft tan anlayan birileri anlatirsa sevinirim iyi oyunlar..

not: varsayimlar la yorum yapılmassa sevinirim cunku bende su an varsayimlarla ugrasiyorum cok zaman alıyor

• Aynen düşündüğün gibi expert görevinin tamamladıktan sonra 500/549 açılacak
  • zaten expert olmuşsun sen 499 sa orjinal serverda ilerliyo olması lazım ama private serverlarda durum ne bilmiyom 499/499 sa daha ilerlemez.
  • 499/499 ama 500p ile yapılabilinen esyalar var madem 499 u gecemicem nasil 500p lik item yapabiliyim ?

alchemy master in verdigi questleri bitirmeye calisiyorum ilk msj atan arkadas onlari bitirince 500/549 olacagini soyluyor.
  • Normal de 399 sonra expert olup 400 geçiyon.499/500 quest varmı bilemiyorum.Hem olsa bile private serverlar quest ler buglu imiş çalışırmı bilmem
  • foot kisminda 500p li buff lari yapip broker da satanlari gordum sarı yiyecekler demekki bug yok mesele testleri gecmek... % 0.03 ve 05 lik recipe yi dusurunce yaparim artik :)
  • eğer private serverlarda bu kadar uğraşıyorsanız neden orjinal serverda oynamayı denemiyorsun bence hiç bir avantajı yok private serverların.. sadece lvl kolay kasılıyo diye privatede oynamanında bi anlamıyok...
    Kusura bakmayın sizin kendi tercihinizdir tabii ama .. Ojinal serverda oyuncu sayısı fazla itemler ve görevlerde bug yok gm in halasının oğlunun gelip herkesi kesmesi gibi bi durum yok..
    Private serverda eğer full item full lvl başlanıp sadece pvp için oynanmıyorsa lvl kasılması gerkiyorsa bendce gereksiz olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNRuLLy

eğer private serverlarda bu kadar uğraşıyorsanız neden orjinal serverda oynamayı denemiyorsun bence hiç bir avantajı yok private serverların.. sadece lvl kolay kasılıyo diye privatede oynamanında bi anlamıyok...
    Kusura bakmayın sizin kendi tercihinizdir tabii ama .. Ojinal serverda oyuncu sayısı fazla itemler ve görevlerde bug yok gm in halasının oğlunun gelip herkesi kesmesi gibi bi durum yok..
    Private serverda eğer full item full lvl başlanıp sadece pvp için oynanmıyorsa lvl kasılması gerkiyorsa bendce gereksiz olur..

nakit problemi olmasa herkes oynar diye tahmin ediyorum. mesela benm için en büyük problem başlangıç için gerekli olan sanırım 45$ civarı para.
    doğal olarak lvl kasılarak oynansa da orjinali kadar olmasada zevk alıyoruz. ve harcadığımız emeğin charda ne gibi durumlar yarattığını görmekten mutlu oluyoruz.
    ayrıca ben infinite aion'da oynuyorum ve çok az bug olduğu için orjinalini oynama gereği duymuyorum + gerçekten kalabalık server. orjinali kadar denilebilir.

Not: Yanlış anlaşılma olmasın amacım yermek değil sadece ortadaki durum bu. Orjinalini nakit sorunu nedeniyle oynayamayan onlarca arkadaşım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsbzkrt -- 7 Şubat 2011; 2:32:09 >

• alchemy i 499 dan 500 yapmak için sana verilen görevi bitirmelisin. bitirincede yanında 12.050.000 kinah isteyecektir. Benim şuan alchemy puan'im 504/549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncel35 -- 10 Şubat 2011; 11:14:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.