Şimdi Ara

Cradle Of Filth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Messenger'dan Konuşuyorduk Benm Kişisel İletide Cradle Of Filth Her Ghost İn The Fog Yazıyordu Oda Dedi Bana

-Arkadaş - la sen cradle mı dinlion vay sata vay
    -

Cradle of filth Satanistmi

• youtube a cof + erotica yaz
  • cradle of filth grubunun üyeleri satanist diye biliyorum ben
  • Oha len kan gövdeyi götürüyor.
  • satanizmle alakaları yok bee. adamların grup isimleri pislik yatağı zaten. o klipler çok güzel uyuyor tarzlarınada. ayrıca extreme gothic metal yapıyorlar
  • Pislik Yuvası
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

satanizmle alakaları yok bee. adamların grup isimleri pislik yatağı zaten. o klipler çok güzel uyuyor tarzlarınada. ayrıca extreme gothic metal yapıyorlar

satanizimle alakası var bu ispatlanmış bişey kendileride hiçbi zaman inkar etmemiş yanlış bilmiyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    True Crime - Streets Of LA
    18 yıl önce açıldı
    Lords of the Fallen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayrun yahyacı herhalde senin arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Hayrun yahyacı herhalde senin arkadaş.

• Ne alakası var allah aşkına yuh be.Dani filth ( solist ) çok iyi bir aile yaşantısı olan , boş vakitlerini ailesi ile geçirmeyi çok seven biridir.

Cradle Of Filth
  • Ya bende bunların cidden satanist olmadıklarını duymuştum ama bu klip de from the cradle to enslave in 200 katı sanki YUH
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

satanizmle alakaları yok bee. adamların grup isimleri pislik yatağı zaten. o klipler çok güzel uyuyor tarzlarınada. ayrıca extreme gothic metal yapıyorlar

satanizimle alakası var bu ispatlanmış bişey kendileride hiçbi zaman inkar etmemiş yanlış bilmiyorsam

nasıl ispatlamışlar kedi kanı içerken bakire delerken paparazzilere mi yakanlanmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

nasıl ispatlamışlar kedi kanı içerken bakire delerken paparazzilere mi yakanlanmışlar

konuşuyolar işte ya napıcan. metal dinleyenlerin ve bu müzik türüyle uğraşanların hepsini satanist sanıyolar artık takmamak lazım bence

• bende metal dinliyorum ne alakası var

milyon tane haber okudum onlarla ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.