Arkadaşlar Messenger'dan Konuşuyorduk Benm Kişisel İletide Cradle Of Filth Her Ghost İn The Fog Yazıyordu Oda Dedi Bana
-Arkadaş - la sen cradle mı dinlion vay sata vay -
Cradle of filth Satanistmi
youtube a cof + erotica yaz
cradle of filth grubunun üyeleri satanist diye biliyorum ben
Oha len kan gövdeyi götürüyor.
satanizmle alakaları yok bee. adamların grup isimleri pislik yatağı zaten. o klipler çok güzel uyuyor tarzlarınada. ayrıca extreme gothic metal yapıyorlar
Pislik Yuvası
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
satanizmle alakaları yok bee. adamların grup isimleri pislik yatağı zaten. o klipler çok güzel uyuyor tarzlarınada. ayrıca extreme gothic metal yapıyorlar
satanizimle alakası var bu ispatlanmış bişey kendileride hiçbi zaman inkar etmemiş yanlış bilmiyorsam
Ne alakası var allah aşkına yuh be.Dani filth ( solist ) çok iyi bir aile yaşantısı olan , boş vakitlerini ailesi ile geçirmeyi çok seven biridir.
Ya bende bunların cidden satanist olmadıklarını duymuştum ama bu klip de from the cradle to enslave in 200 katı sanki YUH
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
satanizimle alakası var bu ispatlanmış bişey kendileride hiçbi zaman inkar etmemiş yanlış bilmiyorsam
nasıl ispatlamışlar kedi kanı içerken bakire delerken paparazzilere mi yakanlanmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
quote:
nasıl ispatlamışlar kedi kanı içerken bakire delerken paparazzilere mi yakanlanmışlar
konuşuyolar işte ya napıcan. metal dinleyenlerin ve bu müzik türüyle uğraşanların hepsini satanist sanıyolar artık takmamak lazım bence
bende metal dinliyorum ne alakası var
milyon tane haber okudum onlarla ilgili
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme