Bildirim
CRADIA FLEX LAPPER mı yoksa Zalman ZM-NC1000 mı?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Toshiba A200-23U'yu soğutmak için yaklaşık 1.5 yıldır Zalman NC2000 kullanıyorum, 2 USB portlu.Soğutucu ile idle Normalde 46-48 derece iken CRYSIS oynadığımda 70-75 dereceleri buluyor! Soğutucunun işe yaradığını ve notebook fanının daha az çalıştığını farkediyorum. Üst yüzeyin delikli alüminyum olması ayaklıkları kısa olan notebooklarında bu yüzey üzerinde soğumalarını sağlıyor. Ben memnunum. Zalman kalitesi Cradia'nın ucuzluğuna tercih edilmeli bence!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X