Şimdi Ara

CR-V Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir babam için araç bakıyor ve c180,316vecrv arasında gidip geliyorduk çeşitli konularla sizlerinde epeyce kafasını utuleyip görüşlerinizi almıştım, ve cr-v de karar kıldık.

Aracı kısmetse cumartesi günü yada pazartesi teslim alacağız.

Kafama takılan husus, beyaz olarak aracı aldık şuan gelenlerde yan kapı altları arka tampon altlarıda beyaz geliyor, biz yan basamak ön aerodinamik tampon arka bagaj spoileri dvd-geri görüş kamerası eklettik executive modeline, ancka ne itrenette nede bayi elinde bu tam beyaz ve yan basamakları orjinal siyah olan bir araç bulamadım, ben fümeyi direttim ancak babam beyaz sevdalısı çıktı ve beyaz istiyor, acaba beyaz olunca yan basamaklı falan abes durmuyor mu? yan basamaksız ve ön tamponu standart olanını gördüm hiç ama hiç hoşuma gitmedi, görsel olarak bir hata yapmak istemiyorum...

yardımlarınızı bekliyorum...

• Eliniz "Şikayet Et" butonuna gitmesin ben yaptım arkadaşlar yorulmayın.

Konuya dönecek olursak, gerçekten sırıtabilir ki böyle yüklü paralar harcanacak bir araç ama sitede araç oluşturma gibi bir seçenek en azından ben göremedim. Galeride ise tek renk bir araç. Tam net bilgiler alıp araçları gözünüzle görmeniz ve zevkinize göre almanız en doğrusu olur. Öyle çok göze batmaz bence fakat sıradan da olabilir.
  • Hocam ben özellikle qashqai için çok direttim ancak babam manuel asla istemiyorum dedi, y,nede yakın bir arkadaşımın satışta görev aldığı nissan bayisine gittik, aracı inceledik 1,6 dci istiyordum almışken, satış temsilcisi arkadaşım o parayı asla hak etmediğini bize en iyi yardımın crv için bir arkadaşı ile görüşüp fiyatta biraz daha indirim yapmaya çalışacağını söyledi ve qashqaiden vazgeçirdi, crv yeni kasası geleceği için liste fiyatından 10-12 bin tl aşağı alınacağı için çok daha mantıklı dedi, qashqai den inip crv ye binince aradaki fark hissedilir derecede, bizdeki honda sevgisi ve babamın crv aşkı birleşince durum bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Hocam ben özellikle qashqai için çok direttim ancak babam manuel asla istemiyorum dedi, y,nede yakın bir arkadaşımın satışta görev aldığı nissan bayisine gittik, aracı inceledik 1,6 dci istiyordum almışken, satış temsilcisi arkadaşım o parayı asla hak etmediğini bize en iyi yardımın crv için bir arkadaşı ile görüşüp fiyatta biraz daha indirim yapmaya çalışacağını söyledi ve qashqaiden vazgeçirdi, crv yeni kasası geleceği için liste fiyatından 10-12 bin tl aşağı alınacağı için çok daha mantıklı dedi, qashqai den inip crv ye binince aradaki fark hissedilir derecede, bizdeki honda sevgisi ve babamın crv aşkı birleşince durum bu oldu.

tam bilgi alamadım ama teşekkür ederim aracı kullanıp detaylı bir inceleme konusu açarsanız memnun olurum... bende de toyota hastalığı var.. rav 4 hoşuma gidiyor ama malum motor seçenekleri... o yüzden tiguanıda araştırıyorum... ama yeni kasa rav 4 geliyor 1.6 motor la falan gelirse pişman olmayayım diyorum bakalım kısmet araştırmadayız hala...

güle güle binin...
    japondan zarar gelmez... yıllardır japondan hiçbir şikayetimiz olmadı çok şükür..
    belki kapı sesini yazan arkadaş espiri olsun diye yazdı ama boşverin öyle kapı sesiymiş falanmış filanmış.. forumdaki dengesizler yüzünden moral bozmaya değmez.. bu tiplerin ayranları yok içmeye... ne anlarlar arabadan... zaten çoğu çoluk çocuk...

çok güzel bir araç almışsınız.. altınızda eskisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 31 Aralık 2012; 14:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Hocam ben özellikle qashqai için çok direttim ancak babam manuel asla istemiyorum dedi, y,nede yakın bir arkadaşımın satışta görev aldığı nissan bayisine gittik, aracı inceledik 1,6 dci istiyordum almışken, satış temsilcisi arkadaşım o parayı asla hak etmediğini bize en iyi yardımın crv için bir arkadaşı ile görüşüp fiyatta biraz daha indirim yapmaya çalışacağını söyledi ve qashqaiden vazgeçirdi, crv yeni kasası geleceği için liste fiyatından 10-12 bin tl aşağı alınacağı için çok daha mantıklı dedi, qashqai den inip crv ye binince aradaki fark hissedilir derecede, bizdeki honda sevgisi ve babamın crv aşkı birleşince durum bu oldu.

tam bilgi alamadım ama teşekkür ederim aracı kullanıp detaylı bir inceleme konusu açarsanız memnun olurum... bende de toyota hastalığı var.. rav 4 hoşuma gidiyor ama malum motor seçenekleri... o yüzden tiguanıda araştırıyorum... ama yeni kasa rav 4 geliyor 1.6 motor la falan gelirse pişman olmayayım diyorum bakalım kısmet araştırmadayız hala...

en iyi bilgiyi bir süre kullandıktan sonra verebilirim,
    honda markasını 12 senedir kullanıyoruz sorunsuzluk bakımından muazzam memnunuz, 200 bin km de 12 senelik araç hiç arıza vermedi desem yalan olmaz, bu kadar memnun kaldığımız diğer aracımızda corolla idi, crv gibi sorunsuz olabilecek bu segmentte bence tercihleriniz arasında rav4 olacaktır. 1,6 motor gelme ihtimali olsa dahi bu sene sonu olan kampanyalardan dolayı fiyatta çok fazla fark etmeyeceğini ve 1,6 motorun o kasayı taşıyamayacağı için daha fazla yakacağına ihtimal veriyorum...

ben kendi aracımı ise yeni civic 1,6 i-dtec ile değiştirmeyi düşünüyorum..

• hayırlı olsun tasarımı çok hoşuma giden hastası olduğum bir araçtı 2.0 dizeli olsa gözümü karartıp alacaktım ama sonra malum yakıt fiyatları imzamdaki aracı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

aldığın araçta tok kapı sesi yok.başta kapıdan kaybettin.şimdi yanına bi başkası çekse golfunu , kapıyı açıp kapatmasıyla daha marşa basmadan yalan eder senin aracı.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Bi bitmediniz, bi uzayıp gitmediniz şu forumda. Otomobil genelin içine ettiniz.

• Hayırlı olsun,ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsınız umarım.
  • hocam fiyat bilgisi verir misiniz?

hayırlı olsun çok güzel seçim, bir ay önceydi yanılmıyorsam hondayı servise götürdüğümüzde görmüştüm baya indirim vardı 88 civarıydı galiba crvler...
  • İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

Benim çingene pazarlığım sayesinde 90 bine aldik liste fiyati 103 civarı oluyordu eklenen donanımlarla sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli, ugurlu olsun. Cok iyi tercih.

• hayırlı olsun azasız belasız cezasız keyifli sürüşler dilerim

şu kapı sesine gelince
    evet bence önemli değildir
    tok kapı sesi olupta
    çarpışma testinde
    arabadan ayrılan
    kapının sahip olduğu
    araba benden uzak dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 1 Ocak 2013; 21:15:22 >
  • Bence kesinlikle beyaz almayin Cr-V yi Gumus Gri ya da Fume alin zira beyazin onden goruntusu pek hos durmuyor bana gore ve her yer beyaz arac doldu artik. Simdiden hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

hayırlı olsun azasız belasız cezasız keyifli sürüşler dilerim

şu kapı sesine gelince
    evet bence önemli değildir
    tok kapı sesi olupta
    çarpışma testinde
    arabadan ayrılan
    kapının sahip olduğu
    araba benden uzak dursun

Hepimizden...
  • Hayırlı olsun.

söyle bi mugen CR-V alsaydınız , Türkiye'de tek olurdunuz.
  • Hayırlı olsun.
  • aracı birkaç gündür kulanıyoruz, bende meraktan arada alıyorum :) darbelere sarsıntılara karşı beklentimden çok daha fazla yalıtımlı ses konusunda da hem yol hem motor sesi neredeyse aracın içinde hiç yok, gaza yuklendiğinizde çok tatlı bir hırıltı sesi geliyor oda kesinlikle dikkat çekecek türden değil, aracı alır almaz karda buzda ara sokaklarda da denemeyi ihmal etmedim, kar lastikleri olmadığı halde çok başarılı gaz verince sanki asfaltta gibi çekiyor fren performansı aslaflt gibi değil doğal olarak bir miktar kuturtulu kaymalar yapıyor aracı sağa sola bırakmıyr direksiyon doğrultusunda gidiyor ve şaşırtıcı şekilde kısa mesafede durabiliyor. İşin en fazla beğendiğim kısmı ise c180 i bu araçtan çok daha az yakacağı için tercih etmeyi çok düşünmüştük ama sanırım bu makine c180 den az yakacak, bu soğukta ve henuz sıfır olmasına karşın tuketim değerlerimiz şehiriçi kısa mesafe ve trafikte 9,1 ila 9,5 arası değişiyor. Kullanılan necvox isimli navigasyon dvd li medya ise biraz alışmak gerektiriyor ben pek beğenmedim, menuler çin malı bir tablet gibi, geri vites görüntüsü ve bluetooth görüşme olayları çok başarılı, direksiyon uzerindeki tuşları cihaza ben öğrettim, biraz karışık, tv performansı ya berbat yada anten tv için uyumlu değil, ses şiddeti yuksek ancak kalite bir kenwood değil... şanzıman muazzam başarılı resmen elektrik motorlu bir araç kulanıyor gibisiniz, vites değişim kompresyon vs asla hissetmiyorsunuz, yığılma denen bir olay asla yok, rampaları çok iyi ölçüyor kompresyonu yakıt ekonomisi yapacak şekilde muazzam iyi kullanıyor ne gaza nede frene dokunmanıza gerek olmayacak şekilde kullanıyor şanımanı, gaza değdiğiniz anda aşırı olmayacak şekilde yakıt kullanmadan şanzıman ile aracı rahatlatıp hızlanma sağlıyor, uzun uzun anlattım ancak şanzımanı kullanışını çok beğendim, resmen böyle bir muhendislik harikası varken neden çift kavrama gibi prblemli sistemleri kullanmadığını anladım. aracın ısınması çok başarılı çok çok kısa sürede ısınıyor koltuk ısıtmalarının işe yaraması deri koltulkarda 2 - 3 dakikayı buluyor. Ön sensörlerin ötmemesi için anahtarın altındaki tuş ile açıp kapatma yapabiliyorsunuz buda pratik olmuş, aracın hangi sensöründen sinyal geliyorsa yol bilgisayarında görünen araç resminin o yonunde bir işaret ile surucu bilgilendiriliyor, 12 saniye olan 0-100 dolayısı ile aracın bayağı bir hantal olacağını sanıyordum ancak dişli oranları ile tamamen ara hızlanmalara avantaj sağlanmış olmalıki araç gaz tepkilerinde sollamalarda oldukça başarılı, ara hızlanmaları hisseden birisi bu aracın 9 saniye ilk hızlanması olduğunu tahmin yurutebilir, rampa yukarı çıkışlarıda sanırım bir eğim sistemi ile size hiç hissettirmiyor gaz pedalına rampa ikleştikçe daha fazla dokunmanız gerekmiyor aynı hızda çıkmaya devam ediyor.. Şimdilik bu kadar daha fazla bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlarım için sorularını cevaplayabilirim.

Benim yorumumu soracak olursanız ben çok şaşkınım. babam c180 yerine bu aracı tercih ettiği için biraz olumsuz düşünürken araç beklediğimden çok iyi çıktı her konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 10 Ocak 2013; 13:48:01 >

• Güle güle kullanın, ayrıca dergilerde vb pek ön plana çıkmasa da bu araçların sürüş özellikleri de hayli kalitelidir.
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.