Şimdi Ara

CPU-Z 1.43 Kullanıma Sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU-Z' un 1.43 sürümü kullanıma sunuldu.
    Vatana millete hayırlı olsun.

Anasayfa

Download: CPU-Z 1.43 (515 KB)

• Paylaşımın İçin Saol Fx Hocadan Önce Habr Ettin
  • saolasın.
  • hemen indiriyorum fx ten hızlı davranmışın ama o sürekli haber yapıyor hatta birazdan fx57 nin de aynı haberi gelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

Paylaşımın İçin Saol Fx Hocadan Önce Habr Ettin

Ben aslında bir bir iki gündür v1.43'ü kullanıyorum ama haber için CPUID'nin sürüm notlarını yayınlanmasını bekliyordum. Bu arada 1.43 CPUID sayfasından indirilebilir konuma gelmiş ama hala sürüm notları verilmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 6 Ocak 2008; 2:09:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

Paylaşımın İçin Saol Fx Hocadan Önce Habr Ettin

Ben aslında bir bir iki gündür v1.43'ü kullanıyorum ama haber için CPUID'nin sürüm notlarını yayınlanmasını bekliyordum. Bu arada 1.43 CPUID sayfasından indirilebilir konuma gelmiş ama hala sürüm notları verilmiş değil.

Cevap da gelmiş tabi, boş durmuyor koskoca fx

• Bir önceki versiyondan farkı nedir + ları
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Konu yanlış yerde. CPU bölümünde olmalıydı. Yönetime bildiriyorum.

Birinin böyle diyeceğini biliyordum.
    Cpu-z sadece işlemci değil aynı zamanda ram ve anakart ayrıntılarını da veriyor böyle düşünürsek.
    Yine de cpu bölümüne açılması gerektiği doğrudur, lakin oc bölümüne daha çok yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 6 Ocak 2008; 4:39:36 >
  • Ama adı RAM-Z ya da Mainboard-Z değil. Asıl ve en önemli fonksiyonu CPU ile ilgili bilgi vermek. O yüzden bu bölümde olması daha mantıklı.
  • ben 10 gün önce indirmiştim bunu
  • Peki bir önceki sürümden ne farkı varki biz bu 1.43 sürümünü tercih edelim bilginizi bekleriz?... Birde şöyle bişey vardı, anakart revizyonu bende Rev.x.x gösteriyor. Oysa anakart üstünde (kasa içinde) ve kutusunda Rev.3.9 yazmakta...
  • indirelim bakalım nasılmış ne değişmiş!!!!
  • Teşekkurler...
  • Teşekkürler, küçük ama yararlı bir program.
  • Benim gözlemlediği farklar işlemci valtajında bir önceki sürümde valtaj yerinde durmazken bu sürüm de sabit biostaki voltajı gösteriyo diyerinde bir düşüyo bir yükseliyor.
    işlemci hızı önceki versiyonda 2671.8 iken 2671.7 gösteriyor .8 - 9 olunce yeni versiyonda 8 oluyor yani bir eksik hep(çok büyük ayrıntı değil ama) fsb de aynı şekilde.

benim gördüğüm farklar bunlar.
  • bu program sallıyor yenisini yapmışlar ama hiç bi halta yaramıyor.. Benm işlemcime biostan 1,575v verdim programda sabit 1,350 gösteriyor bu nasıl iş çözemedim. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oguzzzzz

bu program sallıyor yenisini yapmışlar ama hiç bi halta yaramıyor.. Benm işlemcime biostan 1,575v verdim programda sabit 1,350 gösteriyor bu nasıl iş çözemedim. ?

Bende de bu durum söz konusu.

1.32 ile çalışan işlemciyi sabit 1.35 gösteriyor, 1.43 sürümü.

42'de böyle değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.