Fanı bozulduğu için değiştirttirdim 6 ay önce kadar . Yeni fan sanırım yerine tam oturmadı ve altından ısı kaçırarak anakartıda ısıtıyor diye düşünüyorum .Altında soğutucu olmasına rağmen oyun oynarken işlemci 95 dereceye çıkıyor . Anakartın ısısını ölçecek program bulamadım fakat touchpedin olduğu bölge tahminimce 90 dereceye kadar çıkıyor . Şuan kullandığım fan biraz dandik olabilir eğer sorunu çözecekse fanı değiştirebilirim . Soğutucu fayda eder derseniz şuanki soğutucum pek iyi değil değiştirebilirim . Lütfen bir kaç öneri yapın oyun oynayamıyorum . Oyunun yarısında pc ısındığı için fps 10 a falan düşüyor zor durumdayım şimdiden teşekkürler
Yardım lütfen
+++
+
++++++
++++++++++++++++++++++++++
qweqweqwe52Q
kullanıcısına yanıt
Selamın aleykum fan değişimini sizmi yaptınız yoksa bilgisayarcıyamı yaptırdınız belki fanı değiştirirken aleminyumlarına zarar verir ve sizin dediğiniz gibi yerine tam oturmamıs işe ısınma sorunu ile karşılaşabilirsiniz. kolay gelsin
Değişimi bilgisayarcı yaptı fakat açıp bakabiliyorum ben tam oturmuyor yerine fan dandik birşey zaten 30 tl mi ne vermiştim
qweqweqwe52Q
kullanıcısına yanıt
30 lira normal o fanlar için önemli olan senin laptopuna uyumlumu o önemli oturmamıssa demekki uyumlu değil oraya git değiştirsin adam gibi düzgün yerine uygun tam oturan fan taksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme