Şimdi Ara

CPU Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar. Ben Knight OnLine oynuyorum. Oyuna girdikten sonra adamla bi ileri gidiyorum, nerdeyse pc çökecek duruma geliyor. Görev yöneticisini zar zor açtıktan sonra orda KnightOnLine CPU 99 kullandığını ve 190.000 lere varan Bellek Kullandığını görüyorum. Bu sizce neden olabilir ? Çünkü öyle yavaşlıyorki mouse ve klavye kitleniyor. Sonra bilgisayar açılırken, herşey açılıyor sonra bi siyah ekran gelip gidiyor. Sanki birşey açmışım gibi. Sizce bunların sorunu nelerdir ? Bıktım artık PC ye reset atmaktan.

• Muhtemelen sisteminizde virüs var. Veya casus yazılım. Veya her ikisi birden...

Kaspersky Online Tarama

AVG Anti-Spyware

Bunları deneyin. Oyuna girmeden görev yöneticisinden fazla CPU ve bellek tüketen uygulamaları kontrol edin. Sistem başlangıcını da gereksiz öğelerden arındırın.
  • Bugün Antivir ile taratma yaptım 36 tane virüs buldu. Hepsini sildim. Fakat hala sorun çözülmedi. Bıktım ya. Sadece Knight OnLine da değil. Counter oynarken de 3 takılmadan sonra pc reset atıyor. LimeWire açarken yine ekran kapanıp açılıyor. Çok garip bir durum. Sistem Geri yükleme yapamıyorum. Her yapışımda Tamamlanamadı diyor. 4 Ocak 2008 e alıyorum yine tamamlanamıyor.. Neden böyle ?

Bide Knight ta grafik sorunu var. O sorun yüzündende kasmış olabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.