Şimdi Ara

cpu sıcaklığı ile ilgili ve p4 e oc yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarda 60 oluyor p4 3.2 normal değil dimi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Temmuz 2010; 23:13:57 >

• normal 48 civarında oyunlarda 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Temmuz 2010; 23:03:27 >
  • p4 3.2 ghz buna oc yapsam bir işe yarar mı tabi daha yapmayı bılmıyorum ama
  • Anakart Adı Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    CPU Intel Pentium 4 640, 3200 MHz (14 x 229)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB)
  • evet yok mu yardım sever
  • yok mu yardımcı olcak :)
  • Şu yaz günlerinde oda sıcaklığın nedir bilmiyorum ama 60 derece normal gibi aslında nerden baksan 2 gündür sıcaklıklar 30 civarında Ankarada bulunduğun yeri bilmiyorum ama bence fazla v verme,ayrıca yardım severlikle alakalı bir soru değil aynı ürünü kullanmış kimselerle karşılaşmanız daha iyi yardımlar alabilirsiniz,oyunlarda 60 derece ise ekran kartın kaç derece oluyor işlemcin için kasa içi hava akımını iyi düşünmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Şu yaz günlerinde oda sıcaklığın nedir bilmiyorum ama 60 derece normal gibi aslında nerden baksan 2 gündür sıcaklıklar 30 civarında Ankarada bulunduğun yeri bilmiyorum ama bence fazla v verme,ayrıca yardım severlikle alakalı bir soru değil aynı ürünü kullanmış kimselerle karşılaşmanız daha iyi yardımlar alabilirsiniz,oyunlarda 60 derece ise ekran kartın kaç derece oluyor işlemcin için kasa içi hava akımını iyi düşünmen lazım.

yok o lafı lafın gelişi söyledim biraz kurcaladımda oc oldu mu bilmiyorum :)
  • bende p4 3.0 var voltaj vermeden 3.6 da kullanıyorum bayagıda performans artısı saglıyor sen o 3.2 yi rahat 3.7 ye cıkartırsın
    iyi calısmalar
  • Nispeten daha iyi performans sağlar tabiki
    Fakat yaz geldi, sıcaklıkla başa çıkmak daha zor. Aklında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz
    bende p4 3.0 var voltaj vermeden 3.6 da kullanıyorum bayagıda performans artısı saglıyor sen o 3.2 yi rahat 3.7 ye cıkartırsın
    iyi calısmalar

saolun arkadaşlar. Ama o oc ayarlarıyla bıraz oynadım fakat pek başarılı olamadım. Tam olarak nasıl yapılcağını bılmıyorum. Şehir dışındayım 1 ay sonra döncem eve dönünce o ayarları default ayarlara gerı dondure bılır mıyım bılen bırınden yardım alırım
  • sormayın p4 2.4 işlemcim var kış boyu 2.7 ile çalıştı yaz geldi convert falan yaparken donuyor pc baktım 70lere çıkıyor tekrar 2.4e çektim. Bu arada sorayım işlemcıyi 2.7den yukarı çektiğimde pc açılmıyor neden olabilir
  • cpu ya +voltaj vermelisin ama dikkat et çok fazla verme yakarsın (tabi ram frekansından da olabilir)
    bu overclock ile ilgili çok makale var forumda biraz google da araştırın bulursunuz :)
  • p4 e normal bizim arkadaşta fan oynamıştı 90'ı geçiyordu. bu arada p4'e oc yapmak için bir buzdolabı motoru lazım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.